Elindult a 444.hu

2013. április 29. 15:27
Uj Péter főszerkesztő köszöntötte az olvasókat, s kiderült, hogy kölcsönökből indult az online újság.

Tisztelt tartalomfogyasztó barátaim! A négyes-négyes-négyes pont hu nevében köszöntem önöket!” – kezdte a 444.hu főszerkesztője, Uj Péter a honlap elindulásának alkalmából közzétett videóüzenetét, amelyben a politikusi beszédeket parodizálta ki.

A reményé, az örömteli várakozásé ez a perc. Kívánom, hogy legyen egészségünk, és legyen erőnk a jóra, álmodjunk merészen jövőről, múltról, családról, hazáról, gyerekről, kutyáról, telekről, macskáról, teknősről, guppiról. Nem csalatkozhat, aki e kis szerkesztőség tehetségére és szorgalmára számít” – folytatta Uj, miközben a jeltolmács hölgy a jobb alsó sarokban idehrohamot kapott a felsorolástól. Ezalatt az Utolsó mohikán című film zenéje szólt a háttérben.

Tisztelt tartalomfogyasztó barátunk! Fogyassza a négyes-négyes-négyes pont hu tartalmát szeretettel, becsülettel, tisztelettel! Egészségünkre” – fejezte be rendkívüli köszöntőjét Uj Péter, aki az MTI-nek nyilatkozva azt is elmondta, hogy az általa alapított vállalkozás a baráti kölcsönökből származó százmillió forintos, néhány hónapra elegendő forrással rendelkezik, a jövőben pedig külföldi kockázati tőkebefektetők vagy néhány hazai befektetőtől remélnek forrásokat.

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Azt hittem, ha már újít, legalább "666.hu" lesz az orgánum neve.

Demszky is vagy húsz éven át lehetett polgármester egy, azaz egy darab négyessel. Ő a négyes metrót építtette, mert építeni jó, befejeznie pedig nem neki kellett.
És igen, ő is kölcsönből, mind többől építtetett; úgy tűnik, ezek nem ismerik a német bölcsességet: először megkeressük a pénzt, aztán pedig elköltjük!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában