Elérhetetlen lehet a Kuruc.info

2013. május 11. 11:24
A Kuruc.info működését is blokkolhatná Navracsics Tibor törvénymódosító javaslata.

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszer jogszabálytervezete alapján a magyar állam hozzáférhetetlenné tehetné azokat a külföldről üzemeltetett oldalakat, amelyeket a bíróság itthon jogszabályellenesnek ítélt.

Ha a tárhelyszolgáltató külföldön volt, eddig nem lehetett leállítani internetes oldalt akkor sem, ha a magyar bíróság úgy ítélte meg, hogy egy tartalom nem felel meg a magyar törvényeknek.

A Kuruc.infó ellen a hatóságok már több eljárást is indítottak, ám eddig egy sem járt sikerrel, mert a portál amerikai szerveren tárolja tartalmait.

Összesen 189 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A kormány még nem jött rá, hogy bármit is csinál, az sosem lesz elég jó ezeknek?
Sőt, minél inkább próbálnak a kedvükben járni, azok annál inkább vissza fognak élni a helyzetükkel.

"ha a magyar bíróság úgy ítélte meg, hogy egy tartalom nem felel meg a magyar törvényeknek."

És ezért is kell több adót fizetni? Hogy a legyen miből ellátni a magyar bíróságokat olyan ügyek foglalkoztatásával, melyekből a magyar társadalomnak semmi haszna, Navracsics Tiboron kívül? Politikai hasznot remél, ideológiai konkurens ellehetetlebítését, az adófizetők pénzén. Vagy tán saját zsebből fizeti majd a perköltségeket?

"Aki valaha is rávette magát, hogy elolvasson egyet a "cikkek" alatt írt kommentekből, az tudja, hogy ez az egész egy nagy internetes PÖCEGÖDÖR!"

Nos az egész betiltásnak ez az egyetlen pozitívuma, hogy nem fogjuk tudni elolvasni, és így megbizonyosodni sem, hogy pöcegödör-e, vagy nem. Így nyugodtan hihetjük, hogy a hatalom azért tiltatta le, nehogy az emberek tudomást szerezzenek olyasmiről, amit a hatalom nem kíván a tudtunkra adni. De azért harmadkézből elferdítve valahogy ezt-azt úgyis tudni fogunk a kurucinfóról. Valaha a Szabad Európa adását zavarták a komcsik. Úgyhogy az ötlet nem is Navracsicsé, csak elleste tőlük a módszereket. Csak nem direktben alkalmazza, mint a Komcsik, hanem mint demokrata áttételként a bíróságot használná. Kb. ennyi a különbség.

"A kuruc.info-t összehasonlítani a Szabad Európával??!! Öhm... naneeeeeeeeee... :D"


Nos ha te ismered mindkettőt, úgy tudsz összehasonlítani. Én pld. nem tudok, mivel a kurucinfóról csak annyi a tudomásom van, hogy létezik. Véleményeimet pedig magam szoktam alkotni, nem pedig átvenni másokét.

"a Sabad Európa nem volt gyűlöletkeltő és mégis zavarták a komcsik, a infó meg gyűlöletkeltő és eddig mégsem tudtak/akartak ellene tenni."

A gyülölet az nem más, mint gondolatok az emberek fejében. Mások gondolataival pedig nem tusz rendelkezni. Csak egyet tudsz tenni, védekezni, ha cselekvéssé válnak.

"nemzeti érzelmű egy párt"

Ezt olvasva még egyszer meg kellett néznem, hogy a valóban mandin vagyok-e, vagy nem-e tévedtem véletlenül a Ludas Matyi forumára.

"olyan párt, aminek a támogatói között sok a nemzeti érzelmű ember."

Ez így kedvemrevalóbb megfogalmazás. De azért megkérdezem. Mi van akkor, ha a párt ezeket a nemzeti érzelmű embereket csak a hatalommegtartásra használja és legitimizálja döntéseit.

Igaza van, nincs helye a médiában gyűlöletkeltő fórumoknak. Ennek jegyében a Kuruc Infóval egyetemben meg kell szüntetni a magyargyűlölő Klub Rádiót és ATV-t is. S akkor talán békésebb viszonyok köszöntenek az országra.

Eddig csak Kínáról hallottam, hogy internetes oldalak hozzáférhetőségét blokkolja.

Ha Amerika engedi működni a Kuruc.infot, akkor mi miért nem olvashatunk egy amerikai portált? A zsidók meg menjenek Amerikába reklamálni.

Ki fogja akkor megírni, ki vert agyon magyar öregasszonyokat, ki lopta el a kábelokat?
Ha Kolompárék átveszik a hatalmat, honnan fogják tudni, kit kell majd kitüntetni?

Persze, hogy be kell tiltani egy olyan honlapot, mely nap mint nap ellenkezik a Miniszterelnökkel.
Orbán mondja:nincs cigánybűnözés, a kuruc meg minden nap cáfolja.

Persze, hogy be kell tiltani egy olyan honlapot, mely nap mint nap ellenkezik a Miniszterelnökkel.
Orbán mondja:nincs cigánybűnözés, a kuruc meg minden nap cáfolja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában