Munkatársunk célkeresztben

2013. május 21. 18:48

Tóth Levente
Népszabadság
Radnai László azt állította: a 90-es években lefizették kollégánkat, aki viszont ezt az állítást a leghatározottabban visszautasítja.

„Súlyos váddal illette a Népszabadság munkatársát a Portik-per mai tárgyalásán egy közismert bűnöző. Radnai László azt állította: a 90-es években lefizették kollégánkat, aki viszont ezt az állítást a leghatározottabban visszautasítja. Szerkesztőségünk minden ilyen ügyet a lehető legkomolyabban vesz, hiszen számunkra elsőrendű fontosságú, hogy munkatársaink feddhetetlenek, függetlenek legyenek, tevékenységüket politikai és gazdasági befolyástól mentesen végezzék. Ugyanakkor lapunk és kollégáink becsületét, jó hírnevét meg kell védenünk az alaptalan, munkájuk befolyásolására alkalmas vádakkal szemben. Ezt tesszük most is, mivel a birtokunkban lévő tények alapján a munkatársunk befeketítését célzó akciónak kell minősítenünk a vallomásban szereplő állításokat. Olvasóinknak és munkatársainknak is tudniuk kell, hogy a szakma és a sajtóetika szabályait súlyosan megszegőket nem tűrjük meg soraink között, az aszerint dolgozók viszont számíthatnak a védelmünkre. Akkor is, ha bármilyen alantas okból bűnözők célkeresztjébe kerülnek.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Szerkesztőségünk minden ilyen ügyet a lehető legkomolyabban vesz, hiszen számunkra elsőrendű fontosságú, hogy munkatársaink feddhetetlenek, függetlenek legyenek, tevékenységüket politikai és gazdasági befolyástól mentesen végezzék."

Ennek szellemében készült az ominózus riport, az akkor már elhúnyt, Teller Edével is.

És ennek jegyében fényezte éveken keresztül a hitelét vesztett Gyurcsányit meg Bajnait a lap.

Válaszok:
nyugalmazott tanár | 2013. május 22. 6:26

A sort lehetne folytatni, mert nincsen olyan nap, nincsen olyan lapszám, amiben ne rontanának neki a magyarságnak, vagy ne rombolnák a demokrácia intézményrendszerét. Vagy éppen ne terjesztenének mocskolódó rágalmakat az ellenfeleikről.

Jól felismerhetők a fasizmus tipikus jegyei a szerkesztőség munkáján. De ugyanígy fel lehet ismerni a legvéresebb bolsevizmus jellemzőit is.


"Hazudnak éjjel, hazudnak nappal, hazudnak minden oldalon."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában