Hová lett 444 darab fiatal újságíró?

2013. június 7. 8:04

Szabó Dániel
Campusonline
Éppen itt volna az ideje, mind a 444-nek, mind az Indexnek utánamenni a fiatal tehetségeknek, és csinálni egy vérfrissítést, ahelyett, hogy fehér alapon fehér betűkkel írnának egymásnak szerelmes üzeneteket.

„De hiába várják, elmarad a megújulás, új hangok helyett minden Index-klónt telibe vágnak az animgifekkel, és mindenki megpróbál egyre szabadszájúbban fogalmazni, ami igazából a Cinken kívül senkinek nem áll jól. Pedig vannak ám új Szily Lászlók és Bede Mártonok a most felnövekedő – laptalan és hontalan – újságírók között, akik nem csak egy villodzó-pörgő-forgó giffel tudják magukra felhívni a figyelmet, hanem új gondolkodásmóddal és nézetekkel. Ehelyett cuppogunk egy helyben a netes újságírással, mint Orbán Viktor gumicsizmája a gáton.

Éppen itt volna az ideje, mind a 444-nek, mind az Indexnek utánamenni a fiatal tehetségeknek, és csinálni egy vérfrissítést ahelyett, hogy fehér alapon fehér betűkkel írnának egymásnak szerelmes üzeneteket. De míg a 444-nél és a Cinknél azt érzem, hogy a Gawker pénztárcáján múlik a dolog – amúgy kommentben várom a tippeket arra, hogy miből is van a cégnek nyeresége! –, addig az Indexnél el nem bírom képzelni, hogy mi lehet a töketlenkedés és az időpazarlás oka, ha csak az nem, hogy Dudás Gergőék a tonnányi elgépelüséket és a színvonalat próbálják ebben a pillanatban is kijavítani. Így hát csak remélni tudom, hogy Uj Péter a fiatal tehetségek után veti majd magát, és akkor az ő másolására berendezkedett hírportálok sem tehetnek majd mást, mint hogy ők is húznak maguknak egy-egy szerzőt a fiatalabb generációból.” 

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hová lett 444 darab fiatal újságíró?

Beépítették őket a győri gátakba.
:))))))))

Naiv barátom! Csak nem hiszed komolyan, hogy az őskövületek majd beengednek friss szellemet is a langymeleg pocsolyába, és a húsosfazék közelébe?

Uj Péterre és társaira gondoltam. Ő már nem tini.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában