A köztévé árvíz címén reklámozza Orbán oldalát

2013. június 10. 10:59

Staufenberg Vanda
Staufenberg – Egy F
Biztosan egy hozzáértő másik ember csinál helyette mindent, ami így is van jól. Csak nem kéne hülyének nézni, és ebben a hülyének nézésben a közmédiának nem kéne asszisztálnia.

„A köztévé simán megengedheti magának azt, hogy nyíltan kampányoljon, és azt is annyira igénytelenül, amennyire csak lehet. Óriási felirattal reklámozva a facebook.com/orbanviktor elérést, egy olyan adásban, amiben azt szajkózzák, hogy Orbán Viktor maga irányítja az árvízvédelmi munkát, hogy ezt nyomatékosítsák, látjuk is, ahogy telefonál és feladatokat osztogat.

Mintha értene hozzá! Egyrészt nem várom el, hogy értsen hozzá, mert elég, ha tudja a gazdasági dolgokat, meg a törvényalkotás menetét, de a vízügyi ismereteket leszarom. Másrészről tudom, hogy Ő is, tudja, hogy nem ért hozzá. Biztosan egy hozzáértő másik ember csinál helyette mindent, ami így is van jól. Csak nem kéne hülyének nézni, és ebben a hülyének nézésben a közmédiának nem kéne asszisztálnia.

Az egész riportot emiatt teljesen feleslegesen illették valami olyan címmel, hogy »A miniszterelnök személyesen irányította a mentést«, »Rekord magas árvíz« simán lehetett volna annyit írni, hogy »Orbán Viktor gáttal pózol« és mellé rakni egy instagramos oldal linkjét, ami tele van képekkel, plakátokkal, ezt mutatni úgy egy percig valami zenés slideshowal és ennyi.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 24 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés