A Reding-Bilderberg botrány és az ijedt balliberális média

2013. június 19. 16:52

Ordosz Műhely
Alfahír
A balliberális sajtó a szokott módszereit rángatta elő: összeesküvés-elmélet, az ilyenkor obligát gúnyos túlzások, és a tények elferdítése.

„A balliberális sajtó a szokott módszereit rángatta elő: összeesküvés-elmélet, az ilyenkor obligát gúnyos túlzások (az »ürgebőr-csőszkunyhó« kategória), és a tények elferdítése. Példa erre a mai Népszabadság, amely Cion bölcseit sem felejtve ki, azt hazudja a Magyar Nemzet értesülését »interpretálva«, hogy Bajnai Redinggel együtt »elterjeszti«, a szavazófülkében rejtett kamerák figyelik felülről, ki hová teszi az ikszet. Holott a jobbközép napilap ezt egy szóval nem állította, hanem azt, hogy a volt miniszterelnök nyilatkozgatni fog a »félelem légköréről«.

A balliberális cikkek azonnal lecsaptak arra, hogy a forrás névtelen. Vajon a Népszabadság és társai hányszor hivatkoznak brüsszeli tudósításaikban is magukat megnevezni nem kívánó forrásokra? Elképzelhető, hogy az Európai Bizottság egyik tisztségviselője a nevét adva akarná saját állását megszüntetni egy olyan témában (Bilderberg), amelynek még az említésétől is retteg a világsajtó és amelyet úgy kezelnek – hacsak nincsenek rákényszerítve, mint most –, mintha nem létezne?

A Magyar Nemzetből az is kiderül, hogy ugyanaz az informátor már április 17-én közölte, Reding ott lesz a Bilderberg-konferencián, amit a bizottsági alelnök szóvivője akkor tagadott. Vajon mekkora az esélye annak, hogy valaki a hasára ütve találja el 26 uniós biztos közül azt, hogy éppen Reding lesz a »szerencsés« meghívott, nem pedig például Neelie Kroes, egy korábbi Bilderberg-konferencia résztvevője? Nem kérhető számon egyetlen józan újságírótól sem, hogy egy ilyen értesülésekkel bíró forrást komolyan vesz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Volt már olyan, hogy valaki fejébe vette, egymaga fogja irányítani a világot. Ez azért nem ment. De, mondjuk egy tucat ember, mindegyikük elég pénzügyi és/vagy politikai hatalommal, már némi eséllyel törekedhet ilyesmire. Nem összeesküvés, 'úriemberek véleményegyeztetése'.

Tények elferdítése?
Milyen tények?
A Magyar Nemzetről van szó, ahol nagyítóval kell keresni a tényeket

Mióta tény az, hogy az a lovas nevű úgytudja..?
:-)

Az llenszer könnyű
bizonyítani kell vmit, nem vádaskodni
oh wait... az úgysem megy

Sajnos, a történet nagyon beleillik a képbe.
Nagyon jó, h. az informátor kilétét nem lehet felfedni, ez így, Redingéknek még kínosabb, lehet találgatni.
A magyar szál is tökéletesen ül.
Lehet hülyézni, lehet még cáfolgatni is, de a lényeg, még jobban tudjuk, mivel, kikkel kell szembenéznünk.
Szerintem is nagyobb volt a csend, mint ami nem gyanús.
2002-ben nem jutott minden szavazókörbe fideszes megfigyelő. Ez nem fordulhat elő mégegyszer!

Solymosi Frigyes szellőztetett később egy olyan értesülést, h. a fideszes 10-es csomagokba az összeszámláláskori csoportosításkor, hogy hogy nem 11-12 szavazat került, az MSZP-sekbe meg 8-9. Ennyi elég is volt. Ha minden rendben lett volna, majomszerű fürgeséggel újra számolták volna a szavazatokat, s a többi néma csend.
Lesz itt mire figyelni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában