Köszönjük a Heti Válasznak a jó hírt!

2013. június 21. 14:23

Liberális Fiatalok Egyesülete
Facebook
Szervezetünk nem az évekkel ezelőtt kilépett John Emeséhez köthető, hanem olyan világhírű és nemzetközi befolyással rendelkező személyekhez, mint Széll Dóra, Szalai Ervin, Mihalovits Ervin, Szalai Máté (egyetemisták).

„Mi, a Liberális Fiatalok Egyesületének tagjai, egyben a globális árnyékkormány hazai képviselői, mély megdöbbenéssel olvastuk a Heti Válasz online felületén június 20-án megjelent, Külföldről pénzelhetik a »Milla« kormányellenes kampányát című cikket.

Értetlenül állunk a cikk azon látens megállapítása előtt, mely szerint bármilyen mértékben is rá lennénk szorulva a Norvég Civil Alap támogatására: több tucat embert megmozgató megaprojektjeink, mint egyetemi vitaestjeink vagy romkocsmák félhomályában szerveződő workshopjaink eddig is elemi erővel ásták alá kormányunk nemzetközi és belföldi mozgásterét, párhuzamosan előkészítve a terepet a Vivi (Vivian Reading - a szerk.) országunk feletti hatalomátvételének.

Szervezetünk egyébként nem az évekkel ezelőtt kilépett John Emeséhez köthető, hanem olyan világhírű és nemzetközi befolyással rendelkező személyekhez, mint Széll Dóra, Szalai Ervin, Mihalovits Ervin, Szalai Máté (egyetemisták), vagy Pintér Péter (könyvelő).

Egyúttal köszönjük a Heti Válasznak, hogy értesített minket pályázatunk részsikeréről, és ilyen jó hírrel ajándékozott meg bennünket, megelőzve magát a Norvég Civil Alapot.

Szeretnénk hangsúlyozni továbbá, hogy egy olyan, a médiapluralizmusról szóló európai szintű kezdeményezéshez csatlakoztunk, amely a sajtó sokszínűségének és szabadságának európai szintű védelme érdekében, és nem valamelyik kormány ellen szerveződik. Pont azért, hogy ilyen hülyeségek a jövőben is, bármilyen kormány alatt korlátozás nélkül, szabadon megjelenhessenek a Heti Válaszban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az egyetemista
fiúk, lányok
nyáron is a "bányában" dolgoznak?

Nem kellett a pénzért külföldre menni, a Norvég Civil Alap pályázatainak lebonyolítását a kedvezményezett országokban végzik, azaz esetünkben magyar szervezetek.

Hú, ez de humoros.
Pírézéknek lennék, sírva bújnék sarokba.
Ám azt is elképzelem, mit írnának itt az újságok*, ha nem tehénkedne rájuk a médiaböhöm Orbán. *Ö, ö, ö gondolok itt a nagyon elnyomott médianégyszögre:cink, index, origo, hvg alkotja. Alkotná.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában