Putyin betiltotta a homoszexuális propagandát

2013. június 30. 21:06
Az orosz elnök aláírta azt a törvényt, amely tiltja a homszexuális propagandát Oroszországban.

Vlagyimir Puytin aláírta a homoszexuális propaganda tiltásáról szóló törvényt, így mostantól bírságolni fogják azokat, akik kiskorúak társaságában pozitívan nyilatkozik az azonos neműek kapcsolatáról. A kiszabott bírság meghaladhatja a három és fél millió forintnak megfelelő rubelt is – adta hírül a EuroNews.

Szentpéterváron, szombaton rendeztek tüntetést a jogszabály elfogadása ellen. Egy tavalyi közvélemény-kutatásból kiderül: az oroszok egyharmada tartja betegségnek vagy valamilyen pszichés trauma következményének a homoszexualitást. Az oroszok fele szerint pedig erkölcstelen cselekedet. Az orosz lakosságnak mindössze az egyötöde tartja a szexualitás egyik alternatívájának az azonos nemhez való vonzalmat.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Végre egy normális, a jövő generációjáért is felelősséget érző ország.

Oroszországban is többen halnak meg, mint ahányan születnek. A homoszexualitás háttérbe szorítása egy eszköz a demográfiai hanyatlás visszafordításának.

"Semmi koze a kettonek egymashoz."
Mármint a homoszexualitásnak és a demográfiai hanyatlásnak? Persze, ez csak egy tényező a sok között, de az.

pozitív propaganda folyik, hogy az oroszokat a vodkavedelés helyett a sokkal egészségesebb sörivásra hozzák fel.

"A hazai választásokat Orbán ezerszer jobban befolyásolta, torzította a saját javára. Az nem zavar? Nem zavar hogy úgy szabta át a választókerületeket hogy annyi előnyt szerzett amivel 2002-ben és 2006-ban nyert volna? "
1. 2006 óta ( 7 éve!) ugyanazokban a kerületekben a szocik nem képesek nyerni. Semi kis, sem nagy választást, sem kormányon, sem ellenzékben.
2. ha valakit el akarnak kergetni, azt bármilyen választókerületi szabászattal el fogják. Karácsony itt erősködött a II. kerületi időközin, hogy nyer, de egy utcát nem tudsz rajzolni, ahol nyert volna.
3. BTW jó lett volna megúszni a 2002, 2006 választási eredményt. Morálisan, költségvetésileg, államcsődileg, kulturálisan. A választó is tanul, meg mindig jönnek újabb szavazók.

Volt egy francia király, talán Szép Fülöp, aki, házastársi és dinasztia fenntartói kötelességének teljesítése érdekében egy udvaroncát használta arra, hogy felséges hátsó felét illesse a királynéval történő együttlétük közben. Nem kell idáig elmenni, de jobb megakadályozni az egyébként normális emberek eltérítését.

Annyian vannak mint az oroszok, mégse kellenek nekik s homokosok.
Az ellenzék nincs megelégedve Orbánnal, el kell őt cserélni Putyinnal.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés