Kumin Ferenc eddigi legszánalmasabb húzása

2013. július 4. 16:29

Szily László
Cink
Angol nyelven, totál idegeneknek leprázza a szárszói találkozó résztvevőit.

„A Magyarország külföldi tekintélyét romboló figurák egyik legfélelmetesebbike, a lexikonnyi hosszúságú, száraz, angol nyelvű mikroblog-posztokkal támadó Kumin helyettes államtitkár tisztára megkergült. Angol nyelven, totál idegeneknek leprázza a szárszói találkozó résztvevőit. (…)

A poszt végén Kumin még a szokásos, nem gyenge átlagánál is sokkal ostobább érvelést vezet elő. Azzal jön ugyanis, hogy a nyugati média rólunk szóló cikkei azért olyan elfogultak, mert ilyen alakokat kérdeznek meg forrásként, mint ez a Konrád, aki ugyan jó író, de politikailag pontosan tudni, hol áll. Ezzel érvel pont ő, Kumin Ferenc, aki propagandistaként kapja a fizetését a kormánytól. Akinek ezzel az Orbán Viktor által fizetett írásával az volt a célja, hogy személyükben tegye hiteltelenné a magyar kormányt kritizálókat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

.....leprázza a szárszói találkozó résztvevőit.

Mondta valaki, hogy Kumin Ferencnek nincs igaza?!
Szerintem még finom volt, szinte nőies. :)

Ki az a Konrád? Külföldön ismernek valami ilyen nevű embert, aki minden fórumon pocskondiázza szülőföldjét, az ott élő magyarokat. Ja és barátja valami hasonlóan magyargyűlölő Bajnai és Mesterházy nevű figuráknak, akik vért izzadnak, hogy kormányra kerüljenek.

Ha a média nem karolná fel őke, akkor a kutya sem tudna róluk. Miként erről a taknyos gyerekről sem, a szerzőre gondolok.

Tökéletes riposzt, persze nem ehhez vannak szokva. Nehezen élik meg, hogy megszünt az egyszólamúság...

Azért azt nem tudom feledni, h. a Látogatóban, feltehetőleg ez az egy jó könyv, a szerencsétlen, félig állat szinten fogytékos, kezelhetetlen, szörnyszülött kisfiú szülei kimondottan deklasszált elemek...
A könyv arról a gyötrelemről szól, amit a szociális gondozó fiatalember átél, mikor a kisfiú ellátásának terhe reá szakad. Végülis természetesen nem tud megbirkózni az egész embert kívánó feladattal, mert nem is lehet és a kisfiút intézetben kell elhelyeznie.
Tragédia, megoldhatatlan helyzet. ráadásul erről a problémáról nem igen írnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában