Facebookon gyűjt támogatást Sarkozy

2013. július 8. 11:17
Nicolas Sarkozy újraélesztené pártját, a jobboldali UMP-t, amely forráshiánnyal küszködik. Éppen ezért Facebookos felhívásban kérte a volt miniszterelnök a híveit, hogy adakozzanak pártjának.

Miután a francia ellenzéki UMP a 2012-es választási kampányban túllépte a kampányban elkölthető összeget, a francia választási iroda felszólította, hogy 11 millió eurót (mintegy 3,1 milliárd forint) fizessen vissza az államkasszába – írja a BBC.

Sarkozy Facebookon közzétett bejegyzése szerint a „példátlan eljárás” a pluralizmus elleni támadás. Emellett „párt elleni támadás, így annak fel kell készülnie a szocializmus szükséges alternatívájára”. „Felelősséggel kell végeznem a munkámat, hogy a véleménynyilvánítás szabadságát érvényesíthessük országunkban. Arra kérlek benneteket, hogy segítsetek a mobilizálásban” – írta Sarkozy a Facebookon. A felhívás végén pedig linkelte a párt támogatóinak szánt weboldalt.

A párt a választások óta válságban van, mind politikailag, mind pénzügyileg.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

szegény bukott francia elnök

kenyérre nem akarsz gyűjteni?

A mostani francia elnök ultragyenge és az ország megy is bele a lejtőbe..

Sárközy elnöknek pénzre van szüksége,cigányoknak a segélyt vajh meddig tudjuk fizetni? Meg kell egyezni Sárközyvel, fogadja be a magyar romákat a kifizetett segély összegének feléért.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés