Könyörgünk, ne legyen többé Jóbarátok!

2013. július 8. 9:00
kitbits
Velvet
Hiába reménykedik a rajongótábor egy folytatásban, vagy legalább egy filmben, ez valószínűleg nem fog megtörténni. És nem is baj.

„Matt Leblanc az egyetlen, aki saját spinoffot kapott a gárdából. Nagy reményekkel vágott neki, mérsékelt siker lett belőle, két évet ért meg (2004-2006.). Öt évig nem volt munkája (az IMDB szerint), majd az Episodes-ban kapott szerepet (magyarul Sikersorozat címmel adja az HBO Comedy), szóval ő alaposan kimaxolta a sorozatszínészséget, 2014-ig biztosan lesz elfoglaltsága.

Szóval hiába hihettük azt 2004-ben, hogy a sorozat főszereplői örökké A-listás sztárok lesznek menő filmszerepekkel, egyiküknek se jött össze úgy igazán. Hacsak nem gondolják úgy, hogy Jennifer Aniston maradandó nyomot hagyott a filmtörténetben, ami szívük joga.

És úgy egyáltalán: még ha össze is állna a stáb, a hat főszereplő már mind a negyvenes éveiben jár. Rettentően bizarr lenne egy olyan élethelyzet, amiben negyvenes pajtások cimbiznek egymással két-három, szomszédos lakásban (ráadásul úgy hogy van köztük egy házaspár is), legalábbis mi nem tudunk elképzelni olyan szituációt, amelyben ez életszerű lehet. Szóval Matthew Perry hiába küszködött a könnyeivel az utolsó forgatási napon, és hiába reménykedik a rajongótábor egy folytatásban, vagy legalább egy filmben, ez valószínűleg nem fog megtörténni. És nem is baj.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában