Hajdú Péter titkos naplója

2013. július 14. 9:55

Puzsér Róbert
Átlátszó blog
A hazai showbusiness humortalanul hebegő dögkeselyűjéből, a beteg gyerekekkel és haldoklókkal szórakoztató Hajdú Péterből nem tudom kinézni, hogy ilyen szöveget írna.

„Szeretném leszögezni, hogy az alább olvasható, hozzám néhány napja eljuttatott naplórészlet bármilyen hitelesnek is tűnik, én azt gondolom, hogy csakis egy ügyes hamisítvány lehet. A hazai showbusiness humortalanul hebegő dögkeselyűjéből, a beteg gyerekekkel és haldoklókkal szórakoztató Hajdú Péterből ugyanis nem tudom kinézni, hogy képes legyen néhány nap alatt egy ilyen terjedelmű szöveget papírra vetni. Álljon tehát itt egy tudományos-fantasztikus irodalmi kísérlet, melynek ismeretlen szerzője érdekfeszítően demonstrálja, hogyan gondolkodna Mr. Frizbi egy olyan párhuzamos univerzumban, melyben képes lenne rá: (…)

június 26.

Castingoltam ma pár áttétes daganatost, de valahogy nem volt elég dráma a sztorijukban. A haldoklás vagy a rák az ma már kevés, legalább gyerekek volnának vagy ismert emberek, az biztos, hogy megdobná a nézettséget. Elcseszett idő. Ahogy a trafikpályázatom is. Főműsoridőben nyalom ki a miniszterelnöknek a seggét, erre van pofájuk szart se adni. Rohadt nehezen mosom le magamról a büdös szocialista pedigrémet. Ezt tuti, hogy szóba hozom az Árpinak, ő biztos megért. Kommunikációs lángelme. Ül a 44 millás Mercedes terepjárójában (nekem is kell egy olyan), és kurva lazán kitalál szuper dolgokat, mint például plebejus politika (azt mondja, hogy ez a proletárdiktatúrának az orbáni megfelelője, hát zseniális), meg gazdasági szabadságharc, meg még ezernyi fasza dolgot, amit aztán jól beszopnak az emberek. Én is mondogattam a Mesterházy-nak meg a többi szoci spanomnak (amikor még velük barátkoztam), hogy natúrba lopni, az nem pálya, kell valami fasza fedősztori, de azok szartak rá. A Fidesznek nem csak étvágya, de stílusa is van. Ha egyszer politikus leszek, akkor tutira fideszesként indulok majd el. Vagy szociként. Vagy csinálok egy pártot a Schoberttel. Azt zabálnák az emberek, mint az update-burgert!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Robika!

Te mennyiben vagy más mint Hajdu?
Mert ezzel az "írásoddal" csak azt bizonyítod, hogy nincs köztetek semmi különbség...

Nem tudtam eddig, miért utálom annyira Hajdút a műsorával együtt - Puzsér most pontosan leírta.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában