Leszedték a Youtube-ról az Orbán-lányok táncolós videóját

2013. július 15. 10:59

444
444
Orbán Viktor sokszor szerepelt a sajtóban gyermekeivel, ő maga a felelős azért, hogy Sára és és Ráhel arca az egész ország előtt ismert lett.

„A 444 nem az Orbán-lányokat ment filmezni a fesztiválra, hanem magát a fesztivált. Amin több tízezren részt vesznek, és mindannyian számíthatnak arra, hogy a sajtó megjelent képviselői megörökítik képmásukat. Ez alól a mindenkori miniszterelnök lányai sem képeznek kivételt. Lefilmezésük így teljesen természetes.

Orbán VIktor sokszor szerepelt a sajtóban gyermekeivel, ő maga a felelős azért, hogy Sára és és Ráhel arca az egész ország előtt ismert lett. Ez egy politkai döntés, és aki él vele, köteles elfogadni, hogy akárcsak őt magát, gyermekeit is mutathatja beállított reklámképeken kívül is a sajtó. Fontos tudni, hogy sok politikus nem tesz ilyet a családjával. A leghíresebb példa az egykori spanyol miniszterelnök, José Luis Rodriguez Zapatero, aki soha nem engedte, hogy lányai képmását bárhol közöljék. Amikor a Fehér Ház egy, a szabályokkal tisztában nem lévő fotósa mégis közölt egy képet a lányokról, abból kvázi diplomáciai botrány kerekedett.

A két Orbán-lány közül Ráhel jelenléte a Soundon ráadásul hírértékű is. A szintén politikusgyerek Szájer Fanni társaságában ő hosszasan nyilatkozhatott a közszolgálati médiának, amikor két évvel ezelőtt ő szervezhette a Volt fesztivál egyik kisebb helyszínét. Azé a Volt fesztiválét, amelynek rendezői megegyeznek a Balaton Sound rendezőivel. És akik közül az egyiknek, Lobenwein Norbertnek Orbán Ráhel államilag kitüntetett szakdolgozatában is köszönetet mondott.

A fentiek alapján döntöttünk úgy, hogy a VIP-részlegben megörökített anyagot közüljük, és bár most a Youtube – reméljük csak ideiglenesen – törölte, közölni fogjuk továbbra is. A videót hamarosan ismét megosztjuk olvasóinkkal.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sovány kis gumicsont jutott, erre a hétre!!!

"Orbán VIktor sokszor szerepelt a sajtóban gyermekeivel, ő maga a felelős azért, hogy Sára és és Ráhel arca az egész ország előtt ismert lett."

NEM! NEM ÉS NEM!

A médiának, médiamunkásoknak az a mocskos része felelős, amelyik, akik nemtelen eszközökkel különböző érdekeik miatt felhasználják a történeteket a lejáratására.

Semmi ciki nincs abban a videóban
Nem értem mi ez a károgás...

bizonyára életed csúcspontja volt.... :-)

...mert szotyi héjat köpködni bunkóság! Azt viszont ne nála keresd, hanem hallgass meg egy-két Szanyi, meg Gyurcsány beszédet, ahol Orbánt ganénak, meg senkiházi gazembernek titulálják!
Utána meg jelölj be néhány linket, ahol Orbán ilyen stílusban beszél, róluk!
Ugyanis a nevüket sem igen ejti ki a száján és ez ellenzékben is így volt, ők viszont az ellenzékben lévő Orbánt is állandóan mocskolták!
Na ennyit a bunkóságról!

Válaszok:
Kronikas | 2013. július 15. 11:42

Az ilyesmikre tartja Bayer haverját és Kövért

Válaszok:
Negue | 2013. július 15. 11:53

Ha valakiknek jó reklám ez a videó letiltás, akkor az éppen a 444-nek
Amúgy félperces "hír" lett volna, de valemelyik főokosnak sikerült a bolhából elefántot csinálnia a letiltással :-)

A szotyi köpködéses utalás konkrét dolog. Én erre válaszoltam, konkrét példával!
Te már eltereled a témát a vágányról! Nem baj. Tudom ezt így kell csinálni, de azért mindenki érti aki akarja.
Csak úgy megjegyzem "odaát" is tartanak néhány "Bayert"(ha már így gondolod!) még maguk mellett is, pl. Gréczy, Török Zsolt, Andressew, Barttus László, Kertész Ákos, Heller Ágnes, Konrád György...soroljam?

Valóban. Körülbelül ezt a választ vártam!

hozzászoktam itt a mandíneren...

Szinte megkövetlek, mert a Te szotyizós megjegyzésed, az alábbiakhoz viszonyítva, szinte úri beszolás volt!
Hiába, minden relatív az életben!


"Ocska kis ribi ciganykurvak. Nem esett messze az alma a fajatol !
Válaszok:
greyhound2 | 2013. július 15. 12:19"


"Sara, Rahel... Netanjahu sem nevezhette volna el a kolykeit zsidosabban !""@Deutsch-Tocsik Tamas

"Ocska kis ribi ciganykurvak. Nem esett messze az alma a fajatol!""Meglehetősen randa ez a "rahel" nevezetű... cigány az cigány marad..."


@balint60

"Az a ciki, hogy az a krapek, akinek a cerkajahoz dorzsoli Orsos Rahel a segget, tobb szaz hektart nyert a foldpalyazatokon."

No már megiont kibújt belőled a polgári konzervatizmus. Egyről azonban elfeledkezel, melyre egy írásból való idézet választ fog adni számodra is.

"Miért távolíthatta el a szolgáltató a videót? A jelenleg hatályos Polgári Törvénykönyvünkben található meg a személyhez fűződő jogainknak a védelme, azon belül is a képmáshoz való jog. Ezen a jogon belül lehet értelmezni azt, ha valakiről videó, vagy fénykép készül. A vonatkozó szakasz értelmében a “képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához – a nyilvános közszereplés kivételével – az érintett személy hozzájárulása szükséges.” Mint ahogyan korábban írtam, az Egyik Orbán-lány a kamera/mobiltelefon eltakarásával (kvázi ráutaló magatartásként) jelezte, hogy nem kívánja, hogy őt videóra vegyék, vagyis nem járul hozzá sem a készítéséhez, és ezzel együtt a nyilvánosságra hozatalhoz sem. Álláspontom szerint azzal, hogy a lányok a miniszterelnök lányai, még abból automatikusan nem következik az, hogy közszereplők lennének a lányok, még akkor sem, ha a miniszterelnök lányaival mutatkozott már a sajtó előtt akár nyilvános, akár nem nyilvános eseményen."
Forrás: http://jogiq.com/jogszeruen-ta..

Amikor ellvastad a linken találhatót, akkor olvasd el a kukkoló.hu -bocs a 444.hu írását irását és az ott található felvételeket a hozzá fűzött magyarázattal.
http://444.hu/2013/07/14/igy-b..

Igen. Ehhez nincs mit hozzátenni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés