Miért kell Orbán Viktor vonagló lányait videózni?

2013. július 15. 10:45

Tóth Csaba Zsolt
HajduPress
Kinek mi köze hozzá, hogy miként buliznak Orbán Viktor lányai? Miért ne táncolhatna két fiúval két fiatal lány attól, hogy a kormányfő hozzátartozója?

„Az amúgy jól összerakott 444.hu stábja beröffent a VIP-be a Balaton Soundon, és levideózta Orbán Viktor lányait, amint két sráccal – idézzük – szendvicsben táncikálnak, vagyis ritmusosan vonaglanak a zenére. A miniszterelnök helyében én durván felcseszném az agyam, maguk a fiatal hölgyek, Ráhel és Sára is meglehetősen idegesen reagálták le a paparazzi-jelenség miatt, partnereik próbálták kézzel eltakarni a kilátást.

Érthető: kinek mi köze hozzá, hogy miként buliznak Orbán Viktor lányai? Miért ne táncolhatna két fiúval két fiatal lány attól, hogy a kormányfő hozzátartozója? Miért gondolták a tisztelt kollégák, hogy ez a nyilvánosságra tartozik? Mi vastag pöcörőt lehet csinálni még a Balaton Soundon, mint erre a tucc-tucccra vonaglani? Mit kellett volna tenni az Orbán-csajoknak? (…)

De hogy ne minden Orbánékról szóljon: a 444 akrobatái lefotózták az újságíró Fiala Jánost is, amint – ittasan vagy nem – a földön fekve alszik. Alvó embert fényképezni tényleg nem elegáns, az ugyanis ki van szolgáltatva: bunkóság, na.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez előbb írtam a másik cikkhez:
"Sovány kis gumicsont jutott erre a hétre!"

semmit nem kellett volna tenniük. Semmi ciki nincs abban a videóban, nem értem minek kellett levenni

Ki szerint baj?
Aki közzétette, vagy aki leszedette?

sz@r ügy
Így járt, de nyilván nem ő tiltatta le a Youtube-ról

A 444.hu stábja úgy látszik bunkóságból akar szakdolgozatot írni.

Egy véleményből idézve:

"Miért távolíthatta el a szolgáltató a videót? A jelenleg hatályos Polgári Törvénykönyvünkben található meg a személyhez fűződő jogainknak a védelme, azon belül is a képmáshoz való jog. Ezen a jogon belül lehet értelmezni azt, ha valakiről videó, vagy fénykép készül. A vonatkozó szakasz értelmében a “képmás vagy hangfelvétel nyilvánosságra hozatalához – a nyilvános közszereplés kivételével – az érintett személy hozzájárulása szükséges.” Mint ahogyan korábban írtam, az Egyik Orbán-lány a kamera/mobiltelefon eltakarásával (kvázi ráutaló magatartásként) jelezte, hogy nem kívánja, hogy őt videóra vegyék, vagyis nem járul hozzá sem a készítéséhez, és ezzel együtt a nyilvánosságra hozatalhoz sem. Álláspontom szerint azzal, hogy a lányok a miniszterelnök lányai, még abból automatikusan nem következik az, hogy közszereplők lennének a lányok, még akkor sem, ha a miniszterelnök lányaival mutatkozott már a sajtó előtt akár nyilvános, akár nem nyilvános eseményen."

Forrás: http://jogiq.com/jogszeruen-ta..

Csakhogy nem arról van szó, hogy fotóztak és videóztak. Ennél sokkal többről árulkodik a 444.hu, vagy ahogy baráti körben nevezik őket a kukkolók írása. Itt a link, olvasd el, nézd meg a vieófelvételeket és a hozzá fűzött magyarázatot.

http://444.hu/2013/07/14/igy-b..

Teljesen meggyőzött a Die Presse / :)))) /, bár egy icipicit kíváncsi lennék, hogy ki írta a cikket, vagy honnan szerezte be az információit, mert ugye ha véletlenül , mondjuk Gönc Kingától, akkor azért kicsit elbizonytalanodom! :)))

Válaszok:
Negue | 2013. július 15. 14:22
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés