Mesterházy mellényúlt a sportos zakóval

2013. július 18. 11:53

Bors Online
Borsonline
Minden politikus a választóihoz „öltözik”, azaz olyan ruhadarabokat vesz föl, amelyekről úgy gondolja: szavazói is viselhetik a hétköznapokban.

„Alaposan mellélőtt ruházatával Mesterházy Attila, aki Bajnai Gordonnal parolázott egy nem túl sikkes szettben, a kamerák kereszttüzében. (…) Minden politikus a választóihoz »öltözik«, azaz olyan ruhadarabokat vesz föl, amelyekről úgy gondolja: szavazói is viselhetik a hétköznapokban. (…)

Ez a szett inkább sportos, mint elegáns. Én ezt a kompozíciót vászonnak, nem pedig szövetnek látom, tehát mindenképp lazább, kötetlenebb, semmiképp nem protokolláris rendezvényre való – mondta Herczeg Zoltán, aki részletesen elemezte az öltözetet.

Zakó, nadrág. Sajnos sem a nadrág, sem a zakó nem sikkes, nem csinos, nem karcsúsított fazon, lóg a viselőjén. Talán valami kis súlyfelesleget akar leplezni vele.

Az ing. Az sem mai gyerek, nem vasalt, nem sima, nem elegáns. Így együtt ez a háromrészes öltözet nem alkalmas arra, hogy határozott, komoly imidzset sugárzó vezető benyomását keltse.

Hiányzó bajusz. A hetyke bajusszal sokkal karakteresebb volt az arca, lényegesen jobban azonosítható a politikusi palettán. Ezzel a semmilyen, szőrtelen arccal belesimul a tömegbe – összegzett a divatszakértő.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

zozo,

ezt legalább tudjuk mire ment el

de hol van a ballib általl eltapsolt 5-6-8 ezer milliárd forint?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában