A tolerancia diktatúrája

2013. július 19. 8:33
m_barna
comment:com
A Comment blog izgatottan várja a HV-cikksorozat következő darabját, ami szólhatna a fogyaték nélküliek diszkriminációjáról.

„Az író, Szőnyi Szilárd egyébként imádja ezt a címet, már januárban is használta. Akkor a tolerancia azért volt diktatórikus, mert Nyugat-Európa egyre szekulárisabb, például a brüsszeli önkormányzat karácsonyfáját nem így hívták, hanem télfának. Abban a cikkben egy olyan közvélemény-kutatást sikerült idézni, amiben a válaszadók 74 százléka azt mondja, hogy Nyugat-Európában a kereszténység a legüldözöttebb vallás.

A Comment blog izgatottan várja a cikksorozat következő darabját, ami például szólhatna arról, hogy a fogyaték nélkül élő embereket diszkriminálja, hogy a közintézményekben rámpákat szerelnek fel a mozgáskorlátozottaknak, illetve hogy a toleráns elnyomás nyilvánvaló jele, hogy a gyengénlátóknak nem kell külön jegyet venniük a metróban a vezetőkutyának (a többiek bezzeg, ugye, csak pótjeggyel vihetnek magukkal kutyát).

Szőnyi április óta főszerkesztő-helyettes a Heti Válasznál.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"olyan közvélemény-kutatást sikerült idézni, amiben a válaszadók 74 százléka azt mondja, hogy Nyugat-Európában a kereszténység a legüldözöttebb vallás."

Nem arról van szó, hogy "sikerült idézni", hanem arról, hogy mennyire eszement lett és agressziv a liberális diktatúra. És feléledt a vallásüldözés bolsevik módszere.

Még mindig képes átmosni az emberek agyát.

Nem hiszem, hogy betiltották volna a Karácsonyt. Mi a forrásod? A brüsszeli önkormányzat (Ville de Bruxelles) honlapján a szokásos módon, karácsonyfa néven hivatkoznak a 2012-es fára.

Hallunk persze néhány esetről, hogy egy közpénzekből, benne muzulmán, zsidó stb állampolgárok pénzéből gazdálkodó, őket is képviselő önkormányzat túllő a célon és a vallási hagyományt megpróbálja semlegesíteni.

Friss hír (nekem), hogy ezt az agymosó rohamot a németek után egész Európára ki akarják terjeszteni. Ehhez olyan figurákat szerződtetnek, akik mesterei a műfajnak. Mint egy igencsak közepes képességű író, a Konrád nevű pasas.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában