Novemberben megjelenik a magyar nyelvű Forbes

2013. július 22. 15:55
Az Origótól igazolt főszerkesztővel indul el novemberben az amerikai Forbes üzleti magazin magyar nyelvű kiadása, a tartalom hatvan százalékát Magyarországon írják majd.

Amint arról korábban beszámoltunk, elindul a Forbes üzleti magazin magyar nyelvű kiadása, amelyet a Business & Consulting Media, valamint itthoni leányvállalata a Mediarey ad majd ki. A Kreatív Online úgy tudja, hogy a lap főszerkesztője szeptember elsejétől Galambos Márton – az Origo jelenlegi gazdasági rovatvezetője – lesz.

A kiadó közleményéből kiderül, hogy a havilap tartalmának hatvan százalékát magyar szerzők írják majd, negyven százalékát pedig az amerikai anyalapból veszik át. Közép-Európában nem a magyar lesz az első helyi Forbes: Bulgáriában, Csehországban, Horvátországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Ukrajnában is jelen van már az üzleti magazin.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

gondolom az origo-tol igazolt szerkesztő úr majd jól megírja a tutit

:DD

Azt hittem egy HVG-t sosem lehet hazavágni, mindig lesz egy 80 ezres vevője, stabil zsíros hirdetőkkel, pártállami kezdőrugással. Erre akkora adósságuk van, sose termelik már ki ultrabal bulvárral.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában