Balóval és Bárdossal tör ki a bulvárból a Story4

2013. július 23. 15:12

Hír24 címmel indít egy eddig itthon ismeretlen formátumú hírműsort a Story4, amelyben Baló György, Bárdos András, Bakos Piroska és M. Kiss Csaba.

A Sanoma televíziós csatornája kitörne a bulvárból, éppen ezért új hírműsort indít. A kiadó hazánkban még nem elterjedt műsorformátumot választott a hírszájtjáról elnevezett hírműsornak, a Hír24-nek. A műsorban hat-nyolc különböző témát fognak alaposan, riportszerűen feldolgozni, hogy a nézők jobban megérthessék egy-egy hír hátterét – írja iparági pletykákra hivatkozva az Index. A műsorformátum kialakításában Baló György is részt vesz.

A műsor elkészítésében M. Kiss Csaba, Bakos Piroska, Benyó Rita, Bárdos András és más, a közmédiától távozó szerkesztők, riporterek is részt vesznek. A műsor fél órás kiadásokban jelentkezik majd este kilenckor és tizenegykor.

Borsány-Gyenes András, a Story4 vezérigazgató-helyettese nem erősítette meg az Index értesülését, miszerint augusztus 20-án kerül először képernyőre a Hír24. Borsány-Gyenes a lapnak elmondta: „a hírműsor – amit én jobban szeretek információs magazinműsornak hívni – az őszi tévés szezon kezdetekor már képernyőn lesz”.

A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/9683