Az MTVA elindította a Külhoni Magyar Sajtószolgálatot

2013. augusztus 1. 16:49
Elindította csütörtökön a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a Külhoni Magyar Sajtószolgálatot (KMS), így a kms.mtva.hu honlapon külhoni magyar társadalmi és politikai szervezetek, egyházak és nemzetpolitikai szempontból kiemelt intézmények tehetnek közzé híreket, közleményeket.

Az MTVA közleményében emlékeztet arra, hogy Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója Tusnádfürdőn július 25-én jelentette be a KMS augusztusi elindítását. A 24. bálványosi szabadegyetem Összefogás a Kárpát-medencében című rendezvényén a médiavezető elmondta, hogy az MTVA mintegy 200 szervezetet keresett meg és kért fel a KMS-ben való részvételre. A kms.mtva.hu honlapon, a Kós Károly Kollégium szellemi védnöksége alatt működő fórumot az MTVA hírügynökségi területe gondozza.

A KMS a magyarság közös információs tere kíván lenni, amelyben a külhoni magyarok életét meghatározó és formáló szervezetek a nemzeti hírügynökség közvetítésével tudják híreiket megosztani a Kárpát-medencei és a diaszpórában élő magyarsággal – írták a közleményben. A KMS legfontosabb partnerei a Magyar Állandó Értekezlet és a Magyar Diaszpóra Tanács tagszervezetei, a nemzeti jelentőségű intézmények köréből a külhoni intézmények (egyetemek, tudományos intézetek), valamint a határon túli magyar egyházak. Hozzáteszik: a fórum várja azoknak a civil szervezeteknek a jelentkezését is, amelyek a KMS céljaival egyetértenek, szabályzatát elfogadják. Az érdeklődők a honlapról tölthetik le a sajtószolgálat szabályzatát.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A maszop és a többi balliberális párt kapcsolatokat épít a külhoni, ottani megszállókkal kolaboráns szervezetekkel.
(Híd, RMDSZ, stb.) annak érdekében, hogyan tudnák megkaparintani és elcsalni a magyar kettős-állapolgárok szavazatait.

Tessék vigyázni, mert nem ismernek erkölcsi határt!!! Ezek mindenre képesek.

Tőled nem is vártam jobbat baltás-májas.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában