Felhívás a Hírado.hu nevű "médiának"

2013. augusztus 2. 8:22
Közel-Kelet jelene
Közel-Kelet jelene
Megkérnénk a magyarországi Híradó nevű „médiát”, hogy ne hazudozzon a magyaroknak.

„Megkérnénk a magyarországi Híradó nevű »médiát«, hogy ne hazudozzon a magyaroknak. Ez a cikk : »A szíriai ellenzék szerint visszataszító az Aszad által magának tulajdonított győzelem« hazugság.

Burhan Galjun 2012 májusában lemondott a Szíriai Nemzeti Tanács nevű militáns-terrorista tömörülés politikai szárnyának elnöki posztjáról.

A jelenlegi elnöke George Sabra ennek a társaságnak. Nézzenek bátran utána, ha kérdésük van, bizonytalanok Szíriával kapcsolatban állunk rendelkezésükre, bár minket nem támogatnak több milliárd forinttal cionista, ateista pénzemberek, hogy még ennél is nagyobb hazugságokkal mossuk az magyarok agyát, vagy uszítsuk őket egymásra, de megtesszük amit tudunk legyünk közel, vagy távol hazánktól, hogy egy kicsit ellensúlyozzuk az önök végeláthatatlan agymosását, és hazudozásait.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

No de ki merészeli megkérdőjelezni az USA, Izrael, az EU "demokratizálási" szándékát? Ki az, aki nem látja, hogy mennyi örömet és jólétet szerzett ez a folyamat az iraki, az afgán, az egyiptomi, a líbiai és a szíriai népnek?

Többségükben kik termelik ki a természeti kincseket, kikhez hűek? Több kérdésem nincs.

A Hírado.hu nevű "médiát" tényleg támogatnák több milliárd forinttal cionista, ateista pénzemberek, hogy még ennél is nagyobb hazugságokkal mossák az magyarok agyát, vagy uszítsák őket egymásra?

Hol van erre a meredek állításra a bizonyíték?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés