Az Akcióterv

2013. augusztus 7. 9:11

Uj Péter
NOL
Az akcióterv részleteivel Kocsis nem rémisztgette tovább halálra vált önmagát, így tehát nekünk kell ismertetnünk.

Kun Béla Népi Akcióterv a Hazai Médiavilág Pénzügyi és Politikai Torzítására, a Rezsicsökkentés Eltörlésére, Orbán Viktor Megbuktatására, a Magyar Emberek Végső és Visszavonhatatlan Nyomorba Döntésére (a továbbiakban: KB-NAHMPPTREOVMMEVVNYD)

1. Szabó György vidéki háza mellé legalább tízezres futballstadiont építtet, kedvenc falusi csapatát az első osztályba juttatja, tízmilliárdokat nyomat a labdarúgásba baráti vagy kevésbé baráti, viszont jól zsarolható médiavállalkozókkal.

2. Hetente legalább öt-tízmilliárd forintnyi állami megrendeléshez juttatja a közvetett tulajdonában lévő cégcsoportot, majd a közérdek és a magánérdek közötti viszonyról tart hosszú prédikációkat cinikusan somolyogva.

3. Lázár János dohánynagykereskedő számítógépén megírja a Még nagyobb trafikmutyi című egyfelvonásos abszurd drámáját, amelyet olyan sikerrel játszik majd az ország minden egyes színháza, hogy az egész színjátszást végül államosítani kell, megakadályozandó a színháztulajdonosok gátlástalan extraprofitszerzését.

4. Az úgynevezett Uzsorás-, pénzbehajtó- és amfetamindíler-törvénnyel állami felügyelet alá, egyetlen intézménybe vonja össze a fenti tevékenységű hazai kisvállalkozásokat, ezáltal biztosítva az ágazat jövedelmezőségét és a lakosság megfelelő ellátását. A hírre Csányi Sándor a tőzsde előtt értékesíti Hernádi Zsolt antilopbőr cipőjét, és stratégiai befektetésként negyven deka Pick szalámit vásárol.

5. Az ellenőrzése alatt álló sajtótermékekben kéthetente publikáltat híreket ellene szőtt merényletekről, tervezett harckocsirohamokról, korlátlan tengeralattjáró-háborúkról és a többi. Közben vidám kis hirdetésekben és a lakosságnak sűrűn küldözgetett szerelmes levelekben bizonygatná, hogy jobban teljesít.

(Ennyi a terv. Nem lennék most a saját helyünkben.)”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ekkora baromságot!

Csávókák, ez már a vég...

Nincs is egy kicsit se nagy arcod!

Péterke, te csak nézegesd a konyhádban az életnagyságú Bajnai-képet!
Nem is kell semmiféle Sanoma-összeesküvés, az a kép önmagában képes megroppantani a felcsúti hatalmát.

Én nem szoktam felhergeli magam. Rajtatok különösen nem. Nem értek annyit!

Attól én még nem voltam ideges..

Az. A gyöngytyúkok pedig lecsaptak.......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés