Budafokon a Szomszédokról nevezik el a piacot

2013. augusztus 10. 15:01
Felújíthatják a budafoki piacot, amelyet az itt is forgatott népszerű teleregény után Budafoki Szomszédok Piaca névre keresztelnek majd.

A fővárosi önkormányzat elé terjesztette a budafoki piac és a hozzá tartozó közterület megújításának pályázati tervét a helyi önkormányzat. A megújuló piacot az egykori népszerű televíziós sorozat, a Szomszédok után vélhetően Budafoki Szomszédok Piaca névre keresztelik majd, mivel ezen a helyszínen is forgatták a közkedvelt teleregényt.

Videónkon Etus és Józsi, a zöldséges beszélget, majd megérkezik Virágh doktor is. A sorozatbeli piacról sokáig nem lehetett tudni, hogy a főváros melyik pontján is volt. A piac felújításához látványtervek is készültek az Avant-Garde Építész Stúdió Kft. jóvoltából, íme az egyik:

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Már akkor elkezdődőtt a rettegés, amiből "Bástya elvtárs" sem maradt ki:

http://www.youtube.com/watch?v..

Válaszok:
Laibach | 2013. augusztus 10. 23:01

Ja emlékeim szerint Etus kapcsolata volt a piacon valami árus akit Horváth Gyula alakított, akiről a módszerváltás után kiderült, hogy jó magyar emberhez méltóan Miép szimpatizáns. Na, ezzel Horváth Ádám pontot is tett a sorozatbeli karrierjére. többet nem láttuk a coci népnevelő mese sorozatban.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés