Nemzeti távközlés: game over?

2013. augusztus 16. 8:51
Szél Jegyzet
Jobbegyenes
Alig nevezték ki a Médiahatóság élére Karas Monikát, ha Brüsszelen múlik, rövid időn belül elveszítheti befolyását a hírközlési piac felügyelete felett.

„Alig száradt meg a tinta a Médiahatóság élére frissen kinevezett Karas Monika kinevezésén, ha Brüsszelen múlik, rövid időn belül elveszítheti befolyását a hírközlési piac felügyelete felett. Épül a brüsszeli szuperállam.

Az Egyesült Államokhoz hasonló, centralizált telekommunikációs szabályozásra készül két uniós politikus: Neelie Kroes (digitális portfólióért felelős biztos (Viviane Reding utódja és Lendvai Ildikó eltitkolt féltestvére [...]) és Joaquín Almunia versenyügyi biztos – írta szerdán a HWSW informatikai hírmagazin. Kiszivárgott sajtóértesülések szerint már csak az a kérdés, hogy a tagállami hírközlési hatóságok befolyása teljesen megszűnik, vagy minimálisra csökken. (…)

Íme tehát az Európai Unió grandiózus terve a tagállami távközlés szétverésére, amit azonban még könnyen elkaszálhatnak a tagállamok miniszterei. A kérdés csak annyi, milyen mélyre nyúlnak a mobil multi polip karjai?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés