Egyenlítő: Reakció a vádakra

2013. augusztus 17. 0:50
Az blog alapítója tagadta, hogy MSZP-tagok lennének a szerzőgárdában, de elismerte, hogy kapnak témajavaslatokat Török Zsolttól.

Németh Gábor, az Egyenlítő blog alapítója videóüzenetben reagált az Index azon értesüléseire, hogy Török Zsolt MSZP-szóvivő szerkesztési és témajavaslatokat adott a blog szerkesztői számára.

Ez nem igaz. A cikk tele volt téves titulusokkal, csúsztatásokkal, pontatlanságokkal. Nem akarok részletesen belemenni, de ezt semmi más nem bizonyítja jobban, mint pusztán az a tény, hogy ha most megnézitek az Index.hu-n ezt a cikket, akkor már nagyjából így a harmadik változatot lehet olvasni” – mondta Németh.

A blogalapító szerint az Egyenlítő „sosem sumákolt ebben a kérdésben”, a kezdetekkor baloldali blogként határozták meg önmagukat. „Illetve azt is elmondtuk és megjelent rengeteg helyen a sajtóban amikor népszerűek lettünk, hogy én mint a blog alapítója, korábban az MSZP ifjúsági szervezetében tevékenykedtem. Onnan néhány barátunkkal kiváltunk és csináltuk meg ezt a blogot, ami ma Magyarországnak az egyik legnagyobb közéleti blogja” – jelentette ki Németh Gábor, majd felsorolta az Egyenlítő közéleti eredményeit.

Ezt követően kijelentette: nincsenek MSZP-tagok az Egyenlítő csapatában. „Ha azt kérdezitek, hogy kapunk-e javaslatokat, témákat például Török Zsolt MSZP-szóvivőtől, akkor a válasz egyértelmű igen. (…) Vállaltan baloldali blogként bízunk az MSZP győzelmében, eljuttatjuk az emberekhez az MSZP vagy akár a DK és az Együtt 2014 híreit. Mert az értékrendünk szerint nem is tehetnénk mást” – mondta a videóban az Egyenlítő blog alapítója, Németh Gábor, majd felszólította a demokratikus ellenzék pártjait, hogy küldjenek ők is témajavaslatokat.

A videó második felében a Goldenblog-verseny kapcsán szólt az Egyenlítő ellenfeleihez, szerinte ők tehetnek a blog körül kialakult botrányról.

Összesen 44 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Illetve azt is elmondtuk és megjelent rengeteg helyen a sajtóban amikor népszerűek lettünk, hogy én mint a blog alapítója, korábban az MSZP ifjúsági szervezetében tevékenykedtem. Onnan néhány barátunkkal kiváltunk és csináltuk meg ezt a blogot, ami ma Magyarországnak az egyik legnagyobb közéleti blogja”

Attól lettetek függetlenek, hogy kiváltatok az MSZP-ből? Vicc.

Ezek nem kiváltak, hanem a maszop stratégia fontos eleme, hogy mindenhol, minden kilóméterkönél ott legenek. Ehhez álcázott szervezeteket, kisebb-nagyobb csoportokat kreálnak,

Ami ebben a történetben szomorú, hogy akadnak olyan fiatalok, akik ezek szolgálatába hajlandók még szegődni.

Hacsak nem azért, mert az ő kutyájuk kölykei.

Ez pont olyan, mint az öszödi beszéd. Akik odafigyeltek, azok már régen tudták, hogy kik ezek az arrogáns kis *...idióták.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés