Goldenblogos szavazatokért sírni

2013. augusztus 21. 10:05

Pintér Bence
Alternatíva
Azt hittem, idén nem fogok idegesítőbb goldenblogos sírást látni az átlátszóoktatásos srácok FB-kampányánál, de aztán jött az Átlátszó Hitler-videója, majd az Egyenlítő förmedvénye.

Eljött az augusztus, eljött az évek óta iszonyat kínos sírás a goldenblogos szavazatokért. Ez az időszak még a magyar blogoszféra jobbik feléből is kihozza a legrosszabb formát, hát még az olyan orgánumokból, mint az Egyenlítő blog, akikről a verseny hajrájában derült ki a nyilvánvaló, miszerint hogy egész konkrétan az MSZP-székházból szerkesztik.

Alapvetően egyébként nekem nincs bajom azzal, ha egy blog, újság vagy más sajtótermék ideológiailag, vagy akár pártszinten is elkötelezett, amíg otthon a négy fal között, saját elhatározásukból és pénzükből teszik ezt. Az Egyenlítőnél erősen esélyes, hogy nem erről van szó, és járulékos veszteségként valószínűleg a Ténytárat is le kell írnunk. (Amit én inkább valami Bajnai-projektnek gondoltam, mert elég igényes volt. Itt kell elnézést kérnem a Dr. Ténytől is, akikkel szemben példaként említettem a Ténytárat. Tévedtem.) És akkor még nem is beszéltünk az egyenlítősök pártirodás szavazatgyűjtéséről.

De nem ez az Egyenlítő legnagyobb bűne. Még csak nem is ezek a hülye képek, melyeket illusztrációként pakoltam a cikkbe. Azt hittem, idén nem fogok idegesítőbb goldenblogos sírást látni az átlátszóoktatásos srácok FB-kampányánál, de aztán jött az Átlátszó Hitler-videója, végül pedig ez a förmedvény. Igen, az egyenlítős arc, akinek a nevét sincs kedvem kikeresni, megkéri a csaja kezét, ha nyer az Egyenlítő. A kommentek alapján úgy tűnik, hogy a hölgy is azt gondolja, hogy ez teljesen oké dolog, nem pedig iszonyat megalázó és kínos. Lelkük rajta.

Közben látom, hogy hatalmas kampány indult az ellenzéki blogok körében, hogy ne a Török Zsolt ánuszából kikandikáló Egyenlítő nyerje meg a Goldenblogot. Szerintem meg nyerje meg. Kit érdekel?

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés