Kísérleti print lapot indít Weyer Balázs

2013. augusztus 27. 12:35
Poszt címmel kísérleti lap indul szeptember 5-én, az újság főszerkesztője Weyer Balázs lesz. Az online tartalmakat utánközlő lap mások mellett a Mandinerrel is megállapodott.

Online tartalmakat utánközlő hetilapot indít Poszt címmel szeptember 5-én a Lapcom kiadó – írja a Kreatív. Az újság főszerkesztője az Origo egykori főszerkesztője, Weyer Balázs lesz. Első körben már megállapodtak az Indexszel, az Origóval, a 444.hu-val, a Ténytárral, a Mandinerrel, a Portfolióval, az Átlátszóval, a Cinkkel, a Hír24-gyel és a Kreatív Online-nal állapodtak meg, de további blogokat is szándékoznak átvenni. A tervek szerint 495 forintba (előfizetéssel ennél valamivel olcsóbb) kerülő hetilapban nem csak szerkesztett tartalmak lesznek, hanem saját anyagok is.

A lapot kísérletnek szánjuk, nem vagyunk amatőrök, hogy azt hinnénk, hogy biztos siker – mondta el a Kreatívnak Weyer Balázs. A leendő főszerkesztő szerint az ötlet attól innovatív, hogy viszonylag kis költséggel, újszerű üzleti modellben működik és új közönséghez juttatja el a magyar újságírás élvonalát. Az újságot azoknak szánják, akik nem életvitelszerűen interneteznek, nem online hírfogyasztók, nyomasztja őket a hatalmas tartalomkínálat, illetve jobban szeretnek papíron olvasni. 

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha jól értem, a Mandiner saját konkurrenciáját támogatja?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés