Hogyan nyomtassuk ki az internetet?

2013. szeptember 4. 17:56

Szabó Gergely
Webisztán
A webes tartalmakat nyomtatásban kénytelen lesz újrafogalmazni a Poszt Magazin. És ebben az újrafogalmazásban épp csak a webes mivolta fog elveszni ezeknek az írásoknak.

„Én azt gondolom, hogy nincs olyan, hogy nyomtatásban közölt webes tartalom. A webes tartalmakat nyomtatásban kénytelen lesz újrafogalmazni a Poszt Magazin. És ebben az újrafogalmazásban épp csak a webes mivolta fog elveszni ezeknek az írásoknak.

Ha így lesz, akkor ez igazából egy még olcsóbban előálló, eredeti témáktól mentes Magyar Narancs. Ha csak az illusztrációnak kitett címlapból indulok ki, akkor hatalmas újdonságok nem várhatók témaválasztásban: »Az örök bendegúz, Trafikok határnapja, Tánc Zamárdiban, Sólyom vagy WizzAir? Kivándorló magyarok, Garancsi István interjú.«

Mindezekkel együtt is, én megszavazom a bizalmat Weyer Balázsnak. Fogok vásárolni legalább egy példányt. Elsősorban azért, mert bízom a hozzáértésében, és mégha a papíralapú világtól jó tíz éve el is szakadtam, bizonyára ezen a formátumon is lehetne életképes terméket előállítani. Más kérdés, hogy én jobban hinnék egy táblagépre optimalizált heti kiadványban.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés