Gyurcsány Ferenc Frei Tamásként éled újjá Felcsúton

2013. szeptember 8. 16:11

Uj Péter
444
Nincs görcsös ripacskodás, ideges túlmozgás. Jobb videopublicisztikát forgatott, mint bármelyik magyar tévé, jobb Frei Tamás bármelyik Frei Tamásnál.

„Most itt ez a furcsa videó. Hát-bor-zon-ga-tó. Gyurcsány Felcsúton keresztapázik. Nem mondom, hogy nem amatőr, nem közhelyes, de. Gyurcsány legjobb megmozdulása 2006 óta. (Oké, nem tettük magasra a lécet.) Nyolc év után először tűnik igazán magabiztosnak és felszabadultnak. Felcsúton. Mondom még egyszer: Felcsúton. Azon a Felcsúton, kedves barátaim, ahol a karmikus ellenerőtér a legerősebb, a Szent György-vonalak metszik a morfogenikus mezőt.

És lám: most hirtelen nincs görcsös ripacskodás, ideges túlmozgás. Jobb videopublicisztikát forgatott, mint bármelyik magyar tévé, jobb Frei Tamás bármelyik Frei Tamásnál.

Ha nem vizsgáljuk a morális pozíciókat (sok jel mutat arra, hogy a magyar politikában ez teljesen fölösleges volna), akkor úgy tűnik, hogy Gyurcsány újra pályára állt. Miniszterelnök már sosem lesz belőle, talán jelentős pártelnök sem, de túlélt, ott van. Valami sugárzó, rejtélyes erő a felszínen tartja.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szerintem viszont nevetséges amit Böszme csinál.
A nagy erőlködésben, hogy szellentsen, a végén összecsinálja magát...

:DDDDDDDDDD

"Nincs görcsös ripacskodás, ideges túlmozgás."

Persze, hogy nincs, mert az egész ember csak ebből áll. Semmit sem változott. Aki jól megfigyelni észreveszi, hogy előre betanult szöveget mond. Ezen túl több helyen észlelni lehet, hogy a szöveget később rakták rá a felvételre.

Gyurcsány Ferenc Frei Tamásként éled újjá Felcsúton

Melyik ripacs ég jobban a hasonlattól?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés