Egy cikk ára egy 9000 forint értékű hátlap

2013. szeptember 12. 13:33

Szily László
Cink
A napilapos és online szerkesztőségekben, ahol dolgoztam eddig, azt láttam, hogy a kommentelőbölcsességre rácáfolva a magyar újságírók nem megvásárolhatók.

„Kivételesen őszinte meghívót sodort be a szél a postaládánkba. Nem csak azt mondja meg, hogy mit kap az, aki ír egy cikket Kozmann György új bizniszéről, a mobiltelefon-hátlapról, hanem azt is, hogy mennyit ér a hátlap.

A napilapos és online szerkesztőségekben, ahol dolgoztam eddig, azt láttam, hogy a kommentelőbölcsességre rácáfolva a magyar újságírók általában nem megvásárolhatók. De ajándékozni gátlástalanul lehet őket. Az a tárgy, ami nem téglalap alakú, papírvékony és nincsenek számok rányomtatva, az nem kerülhet pénzbe - tartja a speciális sajtó-közgazdaságtan. Éppen ezért számít kuriózumnak a Good News 4U Media által szétküldött meghívó, ami pontosan megmondja, mennyiért kéne betenni egy funkciótlan kishírt, jó esetben egy Szabó Zsófi-Danny Blue páros fotóval. Én mindenképp azt a hátlapot szeretném, amin Nagy Norbi autóversenyző, bárki legyen is ő, lelkesen a levegőbe bök.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 1 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában