Kalózok szivárogtatták ki Britney új számát

2013. szeptember 16. 23:30
Egy teljes nappal hétfő esti hivatalos megjelenése előtt kiszivárgott az internetre Britney Spears Work Bitch című új száma.

Spears honlapján a Billboard.com szerint már hetek óta ketyegett a megjelenést jelző visszaszámláló óra, a dalt szeptember 16-án akarták bemutatni, de a terv vasárnap dugába dőlt. Az énekesnő Twitter-üzenetben tájékoztatta a rajongóit: „arra ébredtem, hogy kiszivárgott a Work Bitch egy rossz minőségű változata”.

Spears menedzsere, Adam Lebner elszomorítónak nevezte, hogy valaki az egész rajongótábor örömét elrontotta. A kiszivárogtatás után előrehozták a Will.i.am és Sebastian Ingorsso által szerzett dal végleges változatának rádió és iTune-premierjét.

A Work Bitch előtt Spears utoljára júniusban jelentkezett új számmal: a Hupikék törpikék mozifilm második epizódjában hallható Ooh La La című dallal. Ebben az évben az énekesnő már toplistás sikert aratott az ugyancsak Will.i.ammel való munka gyümölcseként született Scream & Shout című számmal.

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Maddona már lejárt lemez. Britney talán még hírértékű. Lady Gaga most lett megfosztva a trónjától mert itt van Miley Cyrus a legújabb botrányai miatt felkapott sztár. Ma már nem elég jól énekelni, egymással kell licitálni az egyre gusztustalanabb/pornograf megjelenésben. Cél az erkölcsi fertő, a család értékének az lekicsinylése és a keresztény egyháztól való eltávolodás. A droghasználat népszerűsítése és a tiszteletlen hangnem. Ha csak zeneileg nézzük Britney legújabb számát, hát nem egy nagy durranás. Leginkább egy veszekedős középkorú liba kiabálására hasonlít. Ki emlékszik a top lisáan egy igazi "love Song"-ra?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés