A Heti Válasz esete a pikírt menyecskével

2013. szeptember 26. 22:38

Nagypál Anikó
Hírhatár
Egyébként Önök ott a Heti Válasznál el tudják képzelni, hogy milyen pénz és érdek nélkül csinálni valamit?

„Nem csigázom tovább Önöket, OTT a Heti Válasznál, elárulom a megfejtést: függetlenek vagyunk, de elkötelezettek. (Most tartsunk két perc szünetet, igyanak egy pohár vizet, mert látom, hogy kezd szoros lenni a nyakkendő). Igen, elkötelezettek vagyunk: elkötelezettek a baloldal iránt, a demokratikus értékek iránt, az igazság iránt. Elkötelezettjei vagyunk a szabadságnak, az egyenlőségnek, a tisztánlátásnak. Mi nem ámítani szeretnénk olvasóinkat, hanem megmutatni nekik a valóságot, amiben élnek, élünk. Nem könnyű feladat. Nehezíti a kormány, a kormányhoz közel álló propaganda, sajtó, média, a kereskedelmi és a közszolgálati egyaránt. Nem vagyunk könnyű helyzetben, de vállaltuk. Vállaltam.

Egyébként Önök OTT, Önök el tudják képzelni, hogy milyen pénz és érdek nélkül csinálni valamit? Vagy már elfelejtették? Nem mindenki kap csilliárdokat (de még milliókat se). El tudják képzelni, hogy ez a portál szenvedélyből született, és az is tartja fenn? És a mérhetetlen dac és makacsság, hogy akkor is megmutatom, és akkor is megcsinálom. Egy hatéves, szakadt laptopon, egy 28nm-es albérletben felküzdöttem ezt a portált a térképre. És képzeljék, nem gazdagodtam meg belőle. Nem is fogok. Mert nem ez számít. Nekem. Na, erre varrjanak gombot.

És akkor most képzeljék el még azt is: nincs ám céges telefon, céges autó, céges laptop. NINCS. Te vagy, meg még egy-két hasonló elmebeteg. És csináljátok. Tudják miért? Mert nekünk van KIÉRT. Nekünk van választásunk. Nekünk van táborunk. Nekünk vannak szoci, szocdem, dk-s, bajnaista, liberális, lmp-s, pimpis olvasóink. Mert képzeljék: mi foglalkozunk velük. Írunk róluk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 60 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Nekünk vannak szoci, szocdem, dk-s, bajnaista, liberális, lmp-s, pimpis..."

Akkor már csak azt kellene elárulni, hogy melyik "libát" szereti a tojót, vagy a gúnárt. Esetleg paszkonca?

"Nincs se tragédia, se komédia, nincs szépreményű kiskondás, nincs használt tragacsát foltozgató jóképű, simlis csempész és szeszélyes, pikírt menyecske. Van helyette túlkavart politika és kisiskolás lélektúrás. Megtudhatjuk, hogy minden másként van, és ne bízzunk senkiben (jó, nem bízunk). Hogy a jóban ott a rossz, és a rosszban…, hát izé, a rosszban is rossz van. Van aztán technika csurig, dizájnolt csihi-puhi, effektek kilószám. Kár, hogy mindegyikről üvölt, hogy ugyanabban a blue-box szobában vették fel. Sebaj, nem minden papsajt. A szellem és humanizmus nagyobb dicsőségére a klónok legyakják a robotokat. ...... frizurájuknak nem árt sem sűrű eső, sem erős szél.", mert ők hordozzák a - Nos kik ők? - magyar liberális eszmét.

"Nekünk van táborunk. Nekünk vannak szoci, szocdem, dk-s, bajnaista, liberális, lmp-s, pimpis olvasóink. "

Tietek az egész "béketábor", az összes megvezetett, agymosott tőrőlmetszett prolival és szerencsétlen kifosztott, alulképzett választóitokkal.

És tietek a nagy reménység: ha sikerül újra megkaparintani a hatalmat a csávóitoknak, akkor újra megnyílnak a csapok és dől a lé. Újra. Mint jó négy évvel ezelőtt, meg előtte sok éven át, dőlni fog, reményeitek szerint, számolatlanul.

"el tudják képzelni, hogy milyen pénz és érdek nélkül csinálni valamit? Vagy már elfelejtették? Nem mindenki kap csilliárdokat "

Hát veletek kapcsolatban nem lehet elképzelni. Éppen a csilliárdjaitok lebegnek a víziótok középen, és azokért a csilliárdokért a jó édesanyátokat is eladnátok, nem csak a hazánkat. Azokért a csilliárdokért ti kifizetődőnek látjátok "hazudni éjjel meg reggel meg este." Felmagasztalni a böszmeséget akkor is, ha egy egész ország, egy nemzet, gyermekek millióinak a jövője megy rá.

Ha már előrukkoltok a kérdéssel és nyilván várjátok a választ. Ez nem a kollégák válasza, ez az olvasóé.
Már bocsánat, ha a közember közbeszól.

Csak megitta a lét, és elment tőle a tudata.

Csaj fletóista,jó helyen van..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés