Publicistának tűnő, névtelen törpesakálnak nevezte a HVG szerzőjét

2013. október 1. 19:56

Szily László
Cink
A HVG zsigeri álláspontja, hogy Hernádi nyilván bűnös, szemét fideszes. A Heti Válasz kiindulópontja, hogy Hernádi nyilván ártatlan, sőt az érintése gyógyítja az övsömört.

„A dolog tehát nem Borókai támadásával indult, hanem Névtelen Nyüzsi ugrott neki egy screenshotokkal dúsan kidekorált cikkben a kormánykedvelő hetilapnak, amiért az hosszú ideje nyíltan kampányol Hernádi Zsolt Mol-vezér ártatlansága mellett a horvát korrupciós ügyben. Erre Borókai most visszamar. Azért mókás egymás után olvasni a kért csesztetést, mert mindkét fél totálisan elfogult, így a vége csak nyálcseppekben dús hörgés lehet.

A HVG zsigeri álláspontja, hogy Hernádi a Fidesz és a párt körüli oligarchák kedvence, tehát nyilván bűnös, szemét fideszes. A Heti Válasz kiindulópontja, hogy Hernádi a Fidesz és a párt körüli oligarchák kedvence, tehát nyilván ártatlan, sőt az érintése gyógyítja az övsömört. A HVG sosem írt semmi olyan tényfeltárót, ami erősen utalt volna Hernádi tényleges bűnösségére, inkább csak köpködött. A Heti Válasz sosem írt olyat, ami bebizonyította volna az ellenkezőjét, inkább csak mosdatott.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés