A túlélés iszonyúan félelmetes

2013. október 4. 9:47

Bear Grylls
comment:com
Ha azt kérdezném, hogy túlélnéd-e, ha lezuhansz egy repülővel az ismeretlenben, akkor biztosan azt mondanád, hogy nem. Pedig a helyes válasz az, hogy igen. Interjú.

Miben lesz más a Kiút a pokolból, mint az eddigi sorozataid?

Azt mutatja be, hogy a túlélés nem valami hősies, magasztos dolog, hanem iszonyú félelmetes. Amikor a műsorban szereplő túlélőkkel beszélgettünk, mindegyikük azt mondta, attól rettegett a legjobban, hogy nem láthatja viszont a szeretteit. És ami még fontosabb: végig tudták, hogy kizárólag a saját hibájuk, amiért ilyen egyáltalán nem hétköznapi, veszélyes szituációba keveredtek, szóval még a bűntudat is gyötörte őket. Amikor elmesélték a megmenekülésüket a vadonból, szinte mindegyikük sírva fakadt. És a producerek és stábtagok is együtt sírtak velük.

Tanultál valami újat a forgatáson?

Azt, hogy sokkal erősebbek vagyunk, mint gondolnánk. Az emberek rengeteg megoldatlan problémát cipelnek magukkal az életük során. Ha most megkérdeznélek, mi nyomja a lelked, biztos sokat tudnál mesélni. De ha azt kérdezném, hogy mit csinálnál, ha lezuhansz egy repülővel az ismeretlenben, túl tudnád-e élni, akkor biztosan azt mondanád, hogy nem. Pedig a helyes válasz az, hogy igen, túlélném, mert megvan bennem a tűz és a hit a túléléshez. Mert ez mindannyiunkban megvan. Csak szépen rárakódott a mindennapok pora, mivel megszoktuk, hogy ma már nem kell komolyan megküzdenünk a dolgokért.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában