Guzmics a SportKlubon „mosakodik”

2013. október 9. 12:19
A románok ellen végzetes hibát elkövető Guzmics Richárd a SportKlubnak elmondta: tisztában van vele, hogy hibázott, de tudja, hogy nem szabad ezen rágódnia.

Guzmics Richárdot, a Szombathelyi Haladás és a magyar válogatott védőjét élete végéig kísérti majd a pillanat, amikor a bukaresti román‒magyar meccs második percében kapitális hibát vétett. Sok szurkoló szerint leginkább Guzmicsot terheli a felelősség a románok elleni három gólós vereségért. A SportKlubnak nyilatkozva a labdarúgó most elárulta, mit gondol a történtekről.

Guzmicsot MezTelenül stábja Szombathelyen kereste fel. A játékos nem bújik ki a felelősség alól, hiszen tisztában van vele, hogy óriási hibát vétett, amikor eladta a labdát és a románok szinte azonnal előnybe kerültek.

Biztos, hogy életem végéig el fog kísérni, és nekem erősnek kell lennem. Tudom, hogy hibáztam, de nem szabad róla tudomást vennem” ‒ mondta a focista. A védő azonban a jövőbe tekint. „Meg akarom mutatni, hogy nem az a játékos vagyok, aki akkor hibázott, hanem az a játékos, aki ebből fel tudott állni” ‒ fogalmazott Guzmics, aki most már készen áll a hollandok elleni meccsre.

A Guzmics Richárddal készített riportot teljes egészében a SportKlub MezTelenül című műsorában október 10-én 20.45-kor láthatják.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés