A Klubrádió az MSZP után vetette magát

2013. október 26. 11:05

Andor Mihály
Gépnarancs
Nem szeretnék a Klubrádióban maradó, eddig hiteles munkatársak helyében lenni, ha szó nélkül hagyják Arató András döntését, és nem állnak ki társuk mellett.

„Egyetlen kommentelő sem látszik elhinni az etikai normákra hivatkozó indoklás őszinteségét. Fölvetik, hogy Kuncze nem egy párt, hanem egy egyesület vezetője, és erről sem tegnap értesült a rádió vezetése. Hogy nem is akar indulni a választásokon. Azt, hogy fel fog szólalni az október 23-i demonstráción, már legalább egy hete tudni lehetett. (Amit nem lehetett tudni: mit fog mondani.) Hitelteleníti az indoklást az is, hogy a Klubrádióért tartott tüntetésen felszólaló munkatársak mind politizáltak. Bizony, kemény kormányellenes beszédeket lehetett akkor hallani. Egyesek feltételezik, hogy Mesterházy odaszólt, hogy vagy Kuncze, vagy a Táncsics Alapítvány pénze.

Nem szeretnék a Klubrádióban maradó, eddig hiteles munkatársak helyében lenni, ha szó nélkül hagyják Arató András döntését, és nem állnak ki társuk mellett. Ráadásul a kockázat is kicsi. Aligha rúghatja ki a főnök őket, hiszen nem Arató András a Klubrádió, hanem Vicsek Ferenc, Rangos Katalin, Váradi Júlia, Gálvölgyi János, Zentai Péter, Pikó András, Mélykúti Ilona, Szelestey Lajos és a többiek. Hogy fognak a folyósón vagy a büfében egymás szemébe nézni, ha hallgatnak? A hitelességüket megalapozó sokéves kemény munka lesz semmivé egy pillanat alatt. Ott fog bolyongani a hitelét vesztett rádió Bokor utcai épületében egy csomó jobb sorsra érdemes, hitelét vesztett újságíró.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 47 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elmorzsoltam 1-2 könnycseppet........

LOL
Micsoda kemény csapat! Netán ők is devizahitelesek?

"Ott fog bolyongani a hitelét vesztett rádió Bokor utcai épületében egy csomó jobb sorsra érdemes, hitelét vesztett újságíró.
Arató András a Klubrádió, hanem Vicsek Ferenc, Rangos Katalin, Váradi Júlia, Gálvölgyi János, Zentai Péter, Pikó András, Mélykúti Ilona, Szelestey Lajos és a többiek."

"Azon annál inkább csodálkoztam, hogy a Kuncze oda ment a rádióhoz"

Netán ez a ciántabletta hatásának tudható be?

Bplusz rizsás, csak a baloldal és Gyurcsány bukott. A baloldalnak mindkét ciklus közben kormányt és miniszterelnököt kellett cserélni. Gyurcsány pedig azzal bukott, hogy a ciklus lejárta előtt kellett a me. székből távoznia.

A Klubrádió már nem kér Kunczéból. Már ők is rájöttek, hogy nem hoz a konyhára.

A Műegyetem előtti megemlékezésen ott volt a régi SZDSZ két volt elnöke, egyben a Horn kormány két volt minisztere, Kuncze Gábor és Fodor Gábor, az MSZP-SZDSZ kormány három volt minisztere, Bokros Lajos, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon, ez utóbbi kettő miniszterelnökként is fémjelezte a balliberális koalíciót. Ott volt továbbá a sikertelen puccs után Fodorral együtt a Fideszből az SZDSZ-be átlépett Ungár Klára.

Ezekkel kampányolt közösen a megújulást hirdető Mesterházy Attila. Gondolom, rájött azóta, milyen szerepet szánnak neki. A Klubrádió pedig lehet, hogy már igazodik, hogy hiteles ellenzéki rádió maradhasson.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában