Ébresztő!

2013. október 31. 12:09

Csider István Zoltán
NOL

Nem most hibázott a rádió, amikor kirúgta Kunczét, hanem még annak idején, amikor felvette.

Jó reggelt, rubin teát és sárga páragőzt kívánok a munkáját igen magas színvonalon végző Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak; ez most nem fog sikerülni. Mert igaz ugyan, hogy néha éveken át lehet szívatni, egzisztenciális rettegésben tartani egy kormánykritikus rádiót; igaz ugyan, hogy ideig-óráig el lehet odázni a jogerős bírósági döntések végrehajtását, reménykedve abban, hátha ez a rövid idő is elég, drága bolgárúr, hogy meg tessenek dögleni végre.

De egyelőre azért mégiscsak lehet abban bízni, hogy előbb-utóbb mindenki megkapja, ami jár neki: Simicska Lajos a fél országot, a Klubrádió meg majd — a legutóbb szerda délutánra remélt legvégső határidőn is túl — a 92,9-es frekvenciát.(...)

Jó reggelt, napsugaras latte macchiatót kívánok továbbá mindazoknak, akik úgy gondolják, a rádió vezetősége Kuncze Gábor kirúgásával próbál törleszkedni a jelenlegi hatalomhoz. Ki hiszi el, de tényleg, hogy egy csütörtök délelőtti műsor vezetőjének eltávolítása olyan jó pont tud lenni a médiahatóságnál, hogy az a nagy busa fejéhez kap: te, hát ezek tulajdonképpen jó fejek!

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/11131