A köztévé Híradója

2013. november 21. 8:50

Gréczy Zsolt
Hírhatár
Az első húsz perc tömény Fidesz-propaganda. Aztán jönnek az ország belső ellenségei – amit megzavar egy LMP-s és egy jobbikos sajtótájékoztató.

„Tegnap kivételesen megnéztem, mit művel korrekt hírszolgáltatás címén a Magyar Televízió. Nagyjából egy 1952-es Szabad Nép című napilap került elém. Azért csak nagyjából, mert itt még van ellenzék, amelynek muszáj helyet szorítani a 35 perces műsoridőben, igaz, azt nem teszik zsebre.

Az első húsz perc tömény Fidesz-propaganda. Az ország jobban teljesít, fantasztikusan élünk, jönnek a befektetők. Egyre másra bukkan fel Orbán útja, aztán Matolcsy, Selmeczi, Rogán, Lázár.

Aztán jönnek az ország belső ellenségei - amit megzavar egy LMP-s és egy jobbikos sajtótájékoztató. A velük szembeni különleges bánásmódot itt is értjük.

Türelem, már csak pár másodperc és máris itt van Czeglédy Csaba, Török Zsolt és Lukács Zoltán Facebook-levelezése. Hogy ez miért téma egy »közszolgálati« Híradóban, azt nem értem. Persze, az MTV oknyomozó riporterei feltették a kérdést Tóbiás Józsefnek és Mesterházy Attilának, hogy az MSZP-s tagok levelezés nyomán ők is puhapöcsűeknek gondolják-e magukat. Majd jön Szanyi Tibor másfél napos ostobasága a DK-ról és a bajai videóról, bejátszva hozzá engem a reggeli műsorból. Végül jön a gyurcsányozás, hogy Baranyában a DK-elnököt is megkérdezték, de utóbb a párt nem járult hozzá az interjú leközléséhez, csak ha az vágatlan formában történik. Át is tették a hirado.hu-ra, mondván, ott ez lehetséges.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tény, hogy van igazság a szavaiban, kissé tömény a kormánypropaganda, ami viszont az ellenzéket illeti: ők maguk adják a muníciót.
Többek között ez a féreg itt fent.

Tulajdonképpen mi is a bajod, Gréczy?
Hogy nem Orsósviktoroznak, hogy azt mondják, amit egy köztévének mondania kell, azt ami a közvélemény, a lakosság tájékoztatásához szükséges?
Mivel az ország dolgai azok a kormány dolgaiból állnak össze, éppen ezért a kormány dolgait a köztévének a valóságnak megfelelően kell elmondani; és ami a lényeg, el kell mondani. Nem szabad elhallgatni.
Az a problémád, ha jól értem, hogy pl. a rezsicsökkentést rezsicsökkentésnek mondják - igaz-e?

Persze, hogy furcsa ez neked, hiszen nem ehhez vagy szokva. A te fejedben csak a mutyi és a lenyúlás szavak konganak, furcsa, ha mást hallasz. Te egy más világban élsz.

"máris itt van Czeglédy Csaba, Török Zsolt és Lukács Zoltán Facebook-levelezése. Hogy ez miért téma egy »közszolgálati« Híradóban, azt nem értem. "
Zsóti, ha nem szánják a köznek, akkor nem a falon írogatnak az elvtársaid. Nálad ez miért téma?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés