Puzsér Fialának: Autópályapénzekből vásároltál ki minket a saját frekvenciánkról!

2013. november 23. 15:21

Fiala János szerint Puzsér Róbert útját ártatlan hullák szegélyezik. Puzsér nem tud hullákról, viszont azt mondta, Fiala autópályapénzen vásárolta ki őket a saját frekvenciájukról a Budapest Rádión.

A Korrektúra 2013 konferencia „Fenegyerekek” című kerekasztal-beszélgetésén Csermely Péter moderálása mellett Fiala János, Kálomista Gábor és Puzsér Róbert beszélgetett egymással. Azaz sokszor csak beszélgetett volna, mivel Fiala már az elején bejelentette, hogy ő nem áll szóba sem Csermellyel, sem Puzsérral.

A személyeskedéstől a legkevésbé sem mentes vita során Fiala szinte végig a közönség felé, a többieknek hátat fordítva beszélt. Puzsér többek közt azt mondta, hogy a közszereplőknek nem magukat, hanem ügyeket kéne képviselni – ő például két fontos ügyet képvisel, az egyik az eutanázia legalizációja, a másik az, hogy Hajdú Péter tűnjön el a képernyőkről.

A vita utolsó részében a következő szóváltás zajlott le Fiala és Puzsér között (a felvételen 49:05-től látható és hallható):

Fiala: Hat évvel ezelőtt nem ezek voltak a mániáid. Hat évvel ezelőtt megmondtam neked, hogy milyen ártatlan hullákat öltél meg. Megmondtam, vagy nem mondtam meg?

Puzsér: Milyen ártatlan hullákat öltem meg hat évvel ezelőtt?

Fiala: Akkor, amikor beszélgettünk.

Puzsér: Nem öltem meg ártatlan hullákat! Neked az a személyes problémád – de én nem akarok belemenni, esküszöm –, hogy én azt találtam mondani, hogy kivásároltál minket a saját frekvenciánkból, autópályapénzen. Hát ez történt! Ez az igazság! Neked ez rosszul esett, te nem így gondolsz magadra, de ettől még ez történt!

A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/11326