Zaklatás egy plakát miatt

2013. december 12. 9:49
Eltávolították a Kuruc.info plakátját a Budaörsi úti hirdetőtábláról. A portál olvasói telefonon zaklatják a plakátot kiszúró újságírót.

Gyalázkodó SMS-eseket és hívásokat kap Dezső András indexes újságíró, aki megírta, hogy óriásplakáton hirdetik a szélsőséges, rasszista és uszító Kuruc.info nevű weboldalt Budapesten. Az újságíró levélben kereste meg a hirdetőfelület tulajdonosát, akin keresztül a levél kikerült a portálra az újságíró telefonszámával együtt. Dezső Andrást ezután kezdték el zaklatni a portál olvasói, főként névtelen hívásokkal és SMS-ekkel.

Az indexes újságíró azért írt a plakátról, mert a Kuruc.info tulajdonosainak, üzemeltetőinek a személye nem ismert, és a portállal kapcsolatban több bírósági ügy is folyamatban van. A perek legtöbbször azért is buknak el, mert nem lehet tudni, ki az üzemeltető. 2014. január 1-től egy új törvény értelmében azonban blokkolhatják a portál megjelenését Magyarországon.

Az újságcikk után a hirdetést kihelyező cég eltávolította a plakátot a Budaörsi úti hirdetőtábláról, azt azonban nem árulták el, ki volt a plakát megrendelője.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában