Két sör ára: előfizetőket keres az Átlátszó

2013. december 17. 11:56
„Ha fontosnak tartod, hogy jövőre is legyen Átlátszó, szállj be te is valamennyivel, légy az előfizetőnk 2014-re!” - kéri az Átlátszó.

„Nincsenek pénzéhes tulajdonosaink és befolyásos hirdetőink, nem pártpénztárnokok fizetik a számláinkat. Támogatási elveink kizárják az állami vagy politikai megrendeléseket. Az olvasók adományai teszik lehetővé számunkra, hogy valóban függetlenek maradjunk. Cikkeinkre több százezren kíváncsiak, de ha csak három-négyezer olvasónk ránk áldozna havonta ezer forintot, vagyis két-három sör vagy egy doboz cigaretta árát, már nullszaldós lenne a mutatvány. Ha fontosnak tartod, hogy jövőre is legyen Átlátszó, szállj be te is valamennyivel, légy az előfizetőnk 2014-re!” - kéri az Átlátszó.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mong azt hitte, a közrádiós feltűnősködés után tenyerére veszi a ballib, de ostoba, mert nem tudja: hálát ne várj soha!

hát ha valaki szerint egy civil szervezet úgy néz ki, mint a cöf, az lehet, hogy képes összekeverni egy vállalkozást egy nonprofit szervezettel..

de ha valaki kicsit elgondolkodik, akkor semmi furcsát nem talál abban, hogy adományokból tartják fent magukat. (elvégre honnan lenne bevételük?)

és te mégis mire alapozod azt az állításodat, hogy mong nem kapott volna munkát balliberális lapoknál ha akart volna?

egész konkrétan az origót hagyta ott az átlátszó miatt..

Elég átlátszó trükk az antiszociális propagandát terjesztő Átlátszó részéről ez a kéregetés. Inkább adjunk a szegényeknek, mint ennek a tehetségtelen, antidemokratikus pártokat és szervezeteket (Lásd a DK, vagy a honlapjukon terjesztett álságos "romavédő" szennyvideo) kiszolgáló acsarkodó akárkiknek.

Bingó!

Az sem kizárt, hogy a DK-nak kéregetnek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés