Riporterek minden határ nélkül: Orbán = Kim Dzsongun

2013. december 23. 13:20
Széljegyző
Jobbegyenes
Az összeállítás remekül demonstrálja, mennyire szükség volna valóban független sajtóra – és, hogy valójában mennyire nincsen.

De, ha legalább teljes volna az a lista. Néhány igazi nagypályás médiacenzor azonban hogy-hogy nem kimaradt a videóból. Például Barack Obama, akit Seymour Hersh oknyomozó újságíró vádolt meg azzal, manipulálta a szíriai vegyi fegyverekről szóló értesüléseket, hogy (az összeállításban persze helyet kapott) Aszad rezsimjét vádolhassa meg az ideggáz bevetésével. Az újságíró a Democracy Now! portálnak úgy nyilatkozott a cikkel kapcsolatban, hogy a »sajtó főárama« már eleve elfogadta az Obama-adminisztráció verzióját a szíriai vegyi fegyverekről. Ő maga nem is lepődött meg azon, hogy a The Washington Post - »a főáramot követő napilapként« - nem akarta közölni a sztoriját.

De kimaradt a szórásból David Cameron brit kormányfő is, holott a törvénytelen titkosszolgálati megfigyeléseket leleplező Guardian-újságíró élettárásnak zaklatása, és lényegében kirablása alapján simán ott mosolyoghatna Putyin mellett.  Szintén nem látjuk a videóban az újságírókat gatyára vetkőztetve alázó Bibi Netanjahu izraeli miniszterelnököt sem. 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az összeállításba belopták a hungarofób nemzetgyalázók az éppen aktuális mocskolódásukat, amivel a magyar társadalmat sértették, alázták, azzal, hogy a szabadon és demokratikusan választott, a nemzet és az ország javára ténykedő politikusaikat sértegetik.

Riporterek minden erkölcsi gátlás nélkül.

Ez a helyes megnevezésük.

Nem tudom, hogy a Reporters without Borders csoport tudja-e, hogy az észak-koreai legéppisztolyozott nagybácsi 150 rokonát is elvitték, átnevelő táborba.
Most ezek a fenti seggfejek, azt ezt elrendelő Kim Dzsong Un mellé sorolják Orbán Viktort. Nyilvánvaló, hogy Riporterek ész nélkül megnevezés még nagyon is hízelgő.
És, hát várom a nagyon demokratikus hazai és nemzetközi sajtó felhördülését.
Szégyen és gyalázat, hogy ezeknek van bőr a pofájukon demokratát játszani.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés