Kerényi úr megtette, ami eddig senkinek nem sikerült: egyesítette a nemzetet

2014. január 7. 10:37

Plankó Gergő
444
Szóval megtörtént a dolog a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, amit már lehetetlen parodizálni.

„Kerényi Imre eredeti levelénél a Magyar Krónikáról egyszerűen nem lesz viccesebb semmi. Úgy jártunk, mint Eric Cartman a Ha a segged van a fejed helyén című South Park részben. Nem tudunk többé nevetni, mert megtörtént a világ legviccesebb dolga. Valami kiégett.

A tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízott teljesen megérdemelten nyerte meg ezt a játékot. Már korábban is majdnem sikerült neki egyszer a felülmúlhatatlan a rendőrrohamos festménysorozat producereként. Ott talán még egy hajszál hiányzott.

A korszakos klasszisnak gyakorlatilag egyetlen igazi ellenfele volt: Matolcsy György. Ő tudta még azt, amit csak a legnagyobbak. Hogy akkor tudja kihozni belőle az ember a legtöbbet, ha egyetlen szót sem tesz hozzá, csak leírja pontosan, amit mondott. Akár ősmagyar agysebészekről, akár a magyar gyerekek fenekéről, akár arról volt szó, hogy a világ nem normális.

Amióta jegybankelnök lett, kicsit visszavett a tempóból, így szabaddá vált a pálya Kerényi előtt. Ő pedig élt a helyzettel. Matolcsy így most a lelátóról nézheti egy karrier csúcspontját és egy műfaj betetőzését.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem tudom, miért vannak ezek a fiúk úgy beszarva egy majd ezután megjelenő havilap (havilap, érted?)tervétől; a terhétől talán?
Ha valami nevetséges, mások is észreveszik majd, nem kell izgulni, csávókák! Ti vagytok a legjobbak, úgyis mindenki titeket olvas, nyugi!
Vagy ha nem , ti toleránsok vagytok, mellettetek mások is elférnek, ugye, hogy ugye?

Igen, mi ezen a szinten vagyunk. Probléma? Van már végleges megoldásotok a számunkra, remélem. Jut eszembe: bevetettétek már a mindent vivő Gyurcsányotokat?
Kesztyűs kézzel befogott orral és bekötött szemmel szavazhattok majd, és ti fanyalogtok a másokon, mikor az idegen olyan szép és főleg más?

Egyszerűen nem tudom elképzelni a szervilizmusnak ezt a fokát. Lehet, hogy értelmes emberek értelmes cikkeket, sőt örömhíreket is írnak majd lapba, de ez így szánalmas.

A hibbantak már megint találtak egy témát, melyet lehet hámozni. Lehet feltételezni prejudikálni, kavarni, holott az ország helyzetéhez, a problémákhoz ez a téma még tizedrangú kérdéskörbe sem tartozik. Arról már nem is beszélve, hogy a közlések fele csúsztatásokon alapszik.

Majd a választások után megérted, amit írtam. Vagy nem. A valóságot mindig el lehet utasítani, ha tudunk rá egy szebb mesét.

Segítek:

nyúlfogú népszavás jani mindig nyúlfogú népszavás jani volt.

Kerényi moszkovita bolsevik toprongy volt, párttitkár, moszkvai nov7-i ünnepségrendező, aztán posztkomcsimosdató chartás libsi, aztán meg Viktor fütykösét tükrösre szopogató, a lihegve seggnyalás kedvéért a minimális tartást is elveszítő emberi roncs.

Ilyen egyszerű

"de az idő meglepő módon őt igazolta sok mindenben."

Például?

Google nyugalmazott-tanár álneve?
Már csak a "csávókázás" miatt kérdezem.
Brrr......

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában