Hír TV: Nem manipuláltunk

2014. január 31. 17:44
A Hír TV szerint több felvételen is hallható, hogy az MSZP január 25-i nagygyűlésén azt kiabálták Mesterházy Attila beszéde közben, Mészáros Lőrinc felcsúti fideszes polgármester nevének elhangzásakor, hogy „kötelet”.

A szocialisták szerint a Hír TV tudatosan manipulálta a párt múlt szombati nagygyűlésén készült hangfelvételt, és ezzel bűncselekményt követett el. Szikszai Péter, a Hír TV vezérigazgató-helyettese hangsúlyozta: a saját felvételük mellett a közszolgálati televízió, valamint az ATV felvételén is hallható a bekiabálás.

Ha a Hír TV manipulált, akkor a köztévé és az ATV is, fogalmazott. Azzal kapcsolatban, hogy Mesterházy Attila, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje hallhatta-e a bekiabálást, Szikszai Péter azt mondta: a felvételen látható, hogy a szónokok mögött ülők kitekintenek a bekiabálóra, illetve nevetgélnek az elhangzottakon, ők tehát hallották a bekiabálást. Az MSZP frakcióvezető-helyettese pénteken közleményben szólította fel a Hír TV-t, hogy kérjen bocsánatot Mesterházy Attila MSZP-elnöktől, ellenkező esetben jogi lépéseket tesznek.

A párt álláspontja szerint a Hír Tv tudatosan manipulálta a szocialista párt múlt szombati nagygyűlésén készült hangfelvételt, és ezzel bűncselekményt követett el. Közleményében azt írta: mostanra a Hír Tv is beismerte: tudósításaikban jelentősen felerősítették a bekiabálás hangerejét, ezzel azt a látszatot keltették, mintha a szónok hallhatta volna a bekiabálást és arra reagált volna.

Összesen 142 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az MSZP is feltöltötte a beszédet – lásd alábbi – de valamiért nem játszható le. Vajon mi lehet az oka?

Orbánnak mennie kell! - Mesterházy Attila beszéde (2014. január 25.)
Magyar Szocialista Párt
Megjelenés ideje: 2014 jan 29
Mesterházy Attila beszéde az MSZP 2014. január 25-i nagygyűlésén.

http://www.youtube.com/watch?v..

Most tényleg ennyire szerencsétlen vagy?
Itt mindegyik felvétel le van játszva:
Hír TV „Kötelet” – Bizonyíték van rá, hogy a Hír TV nem manipulált

LOL
Ilyen sokáig? Bajáról már gyalog is meg lehetett volna fordulni.

Szerintem sehol nem lehet beállítani ahogy te gondolod. A szolgáltató tudja letiltani, vagy ideiglenes lejátszhatatlanná tenni. Előfordulhat, hogy a szolgáltató szerverén van probléma, de akkor a többi sem, játszható le. Jelen esetben ilyen nincs, mert a mai napon többször megpróbáltam, sikertelenül.

Ennyi erővel az is manipuláció, ha felhangosítom itthon a TV-t.

Folytatni a kormányzást? Esetleg?

Jó persze elkomolytalankodtam a dolgot, sajnálom:(

A fától nem látod az erdőt.
Nem kérdés, hogy hallotta, vagy nem. Azt halhatta, hogy bekiabálnak. Talán sok mindent. Megjegyzem kétszer is végighallgattam, de a Börtön szót nem hallatszik.

A súlyos kommunikációs hibát akkor követte el, amikor az ominózus mondata előtt közvetlen a "Kötelet" szó hangzik el és nem mondta ki azt a szót amire a bekiabálásból utal. Amikor viszont megnézte az ATV, MTA felvételét akkor tisztában kellett lennie, hogy mindkettőn halható. Így a megfelelő válasz az lett volna, hogy elismeri az elkövetett hibát és elnézést kér. Nem ezt tette, súlyosbította azzal, hogy vádolt, fenyegetett. Ez pedig azt jelenti, hogy alkalmatlan miniszterelnöknek, mert nincs önkontrollja.

Egyébként ezt a vitát leginkább csak az ATV tudja eldönteni, ugyanis tudtommal ők készítették a felvételt, szóval náluk van az eredeti példány.
Ha az eredetin nem szerepel semmilyen kötél, akkor manipuláció, ha szerepel, akkor csak sima machináció:P

LOL
Ne nevettess, mert leesek a székről.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában