Az IMG fog hatmilliárdért reklámozni Matolcsynak

2014. február 8. 17:58
Az Inter Media Group nyerte meg a jegybank hatmilliárd forintos médiatenderét, így a cég reklámozhatja a Növekedési Hitel Programot. A társaság 2010 óta mintegy 10 milliárd forint értékben nyert el közpénzeket.

A jegybank azzal indokolta az új vállalati hitelprogram reklámozásának példátlanul magas, hatmilliárdos költségét, hogy „minél sikeresebb a hitelprogram, annál nagyobb pozitív hatást gyakorol a gazdasági növekedésre és az állami költségvetés bevételeire”.

A tendert az IMG nyerte el, melynek vezetője, Patonai Péter jó viszonyt ápol a Fidesz vezetőivel, és az egyik legfőbb gazdasági háttérembernek tartott Simicska Lajossal. Ebben a ciklusban eddig 10 milliárd forint közpénzt nyert el a cég különböző pályázatokon – írja az Index, hozzátéve: az IMG az állami hirdetések jelentős részét a Simicska, vagy üzlettársai érdekeltségébe tartozó felületeken helyezi ki.

 

 

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem reklámozni, hanem megvalósítani kellene...

simongáborsimongáborsimongáborsimongáborsimongáborsimongábor

Martin Scorsese-nek és Francis Ford Coppola-nak nem is kellene forgatókönyv ha nálunk akarnának új maffiás filmeket forgatni, hiszen Magyarország tálcán kínálja őket.

Olyan "jó" megtörtént esetek vannak, hogy jó rendezéssel garantált az OSCAR díj.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés