Kalocsai minta, vagy ribancrendszám?

2014. február 12. 16:21

Nagy Ervin
Polgár Portál
Valójában azért gúnyolódnak, mert magyar népviseleti motívumról, mert hagyományokról, s mert valami értékesről van szó.

„Index, Cink, 444!, stb… és szerzőik, kiknek semmi sem szent. Kik abból élnek, hogy mások eredményein gúnyolódnak. Mi pedig megtűrjük őket. Egyiket sem vágjuk nyakon valamelyik sarkon, miközben hazafelé, a hívogató, de csúnyán kiült foteljük felé igyekeznek. Pedig egyiküknek-másikuknak kijárna néha egy-egy pofon. Vagy kijárt volna, mikor még kicsúfolt és kiközösített, pattanásos tinik voltak, amikor nőttön-nőtt bennük a kisebbségi komplexus – de ez legyen az ő problémájuk…

A mi problémánk az az, hogy teleszemetelik (a végtelenített és üres szabadság jelszavára hivatkozva) a nyilvánosságot. Minket pedig zavar a szellemi mocsok.

Így tették ezt a kalocsai mintás olimpikonjaink versenyruháinak láttán is. A cink, az Index és 444.hu »hírportálok« gyűlöletkufár szerzői egymást letaposva igyekeztek alázni a sportolók felszerelését. Szinte kórusban kiabálták: „kalocsai ribancrendszám”. Mert a fenék fölött is kalocsai minta látható és mert nekik erről értelemszerűen azok a prostituáltak jutnak eszükbe, akik ugyanide nonfiguratív ábrákat szoktak tetováltatni. De valójában azért gúnyolódnak, mert magyar népviseleti motívumról, mert hagyományokról, s mert valami értékesről van szó. Ez pedig nekik mindig fáj. Hisz ők képtelenek bármilyen értéket előállítani.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Mert a fenék fölött is kalocsai minta látható és mert nekik erről értelemszerűen azok a prostituáltak jutnak eszükbe, akik ugyanide nonfiguratív ábrákat szoktak tetováltatni."

A szabad asszociációik őket minősítik.

Tehát Nagy úrnak nem az a baja, hogy méltatlan helyre tették a kalocsai mintát, hanem hogy ezt szóvá teszi valaki? Noooormááális???

Minden idők legjobb magyar szereplése Szocsiban

http://sport.hir24.hu/teli-oli..

Ahelyett, hogy örülnének a sikernek megfeszülnek az igyekezetbe, hogy legyen miért köpködni. Betegek ezek!

Ezek a mi hétköznapi zsidóink, a cink, az Index, a 444 külföldről fizetett lázadói, gyűlöletkeltői. Egy magára valamit is adó magyar nem olvassa ezeket a szennyportálokat, a zsidók egymást hergelik, ébren tartják a zsidó lelkületet.

S ezek akarnak együttélést, velünk, magyarokkal, Mazsihisz és György Péter módra. Gyűlöletes patkány banda.

De nekünk nem itt kell velük harcolnunk, hanem az emberek között, felvilágosítani a magyar népet arról, hogy milyen súlyos veszélyt jelent a nemzetre nézve a mai, itt élő zsidóság. Tegyük ezt mindenhol, s naponta. Ébresztő magyarok!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában