Fullba tolja az orosz seggnyalást a közmédia

2014. február 21. 12:38

Weisz Manfréd Huba
Kettős Mérce
Az oroszok már a közszolgálati média spájzában vannak.

A közszolgálati média tudósításaiban meg se említik a rendőri brutalitást, a mesterlövészeket és az AK-47-eseket. Itt a tüntetők mesterlövészei lőnek a háztetőkről békés rendőrökre, miközben ez az információ minden híradás szerint fordítva igaz.

A »közszolgálati« híradások arról beszámolnak, hogy a tüntetők éles lőfegyvert használnak de arról nem, hogy a kormánypárti erők is. Pedig eddig egyértelműen utóbbiak teszik ezt meg sokkal nagyobb arányban, és a mesterlövészek miatt célzottan, ártatlanokat, békés polgárokat is lelőve.

A híradás beszámol a kormányerők közleményeiről, ellenben az ellenzéki közlemények közül nem számol be azokról, amik a kormánypárti brutalitásról szólnak.

A Kossuth rádió híreiben pedig egyenesen terroristákról beszélnek, méghozzá olyan kontextusban, mintha csak azok követnének el bármit. »Nem csitulnak az indulatok Kijevben. Orvlövészek lövik a rendvédelmi erők tagjait az egyik szálloda tetejéről. A rendvédelmi szervek megkezdték a terroristák felkutatását és ártalmatlanná tételét.«

Az, amit a Kossuth Rádió (14 órás híradó) és a hirado.hu csinál, nem több egyszerű orosz propagandánál. Annál az orosz propagandánál, amitől tegnap az Ukrán újságírók féltettek minket. Az oroszok már a közszolgálati média spájzában vannak.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

„A közszolgálati média tudósításaiban meg se említik a rendőri brutalitást, a mesterlövészeket és az AK-47-eseket. Itt a tüntetők mesterlövészei lőnek a háztetőkről békés rendőrökre, miközben ez az információ minden híradás szerint fordítva igaz."

Hazudik a cikk írója. A közmédián bemutatták a géppisztolyból tüzelő rohamrendőröket. Egy másik képen, valamelyik szállodában a tüntetők indultak a háztetőre, megkeresni a mesterlövészeket. Gondolom, nem a sajátjaikat. Aztán egy másik felvételen pajzsos tüntetők hátráltak meg a karhatalom lövéseitől.

Persze volt kép a Molotov koktéllal lángba borított páncélosról is, ami szintén erőszakos cselekedet, mint az is, ahogyan meglincseltek egy tartományi vezetőt.

De hogyan is volt az, amikor tavaly decemberben nyugati politikusok nyíltan hergelték a tüntetőket, beavatkozva a belügyekbe? Netán ezt akarták elérni?

Ez az utóbbi idők legnagyobb hazugsága itt, a Mandineren.

fullba tolja

kioszthatna az ilyen 'közíróknak' valaki pár körmöst

És az Index híréhez mit szólsz?

Provokátor mesterlövészek Földes András (Kijev)
febr. 21. 14:19

Az a hír terjed a téren, hogy az orvlövészek valójában nemcsak a tüntetőkre, de a rendőrökre is céloznak, azért, hogy összeugrasszák a csoportokat.

http://index.hu/kulfold/2014/0..

Na, én pontosan így vagyok a nyugati liberális zsidó sajtó hazudozásaival és hát az az igazság, hogy hányok tőlük, meg tőled is b+.
Ha nem tudod miről beszélek, gondold át az elmúlt három és fél évet.
Állampártról pedig akkor beszélj te hülye, ha csak egy párt lesz, amely kormányként működik; volt már ilyen.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés