Imént hívtak az egyik jeles bulvárlaptól

2014. március 27. 14:13

Rónai Egon
Facebook
Mondom, ha azt mondom, nem, akkor is megjelenik, igaz? Kedvesen nevet, hát igen. És ha azt kérem, takarják ki az arcom, akkor sem takarják ki, igaz? Még jobban nevet, hát nem.

Vallomással tartozom és most már történetem is van hozzá. Tegnapelőtt figyelmetlenül álltam meg, nem vettem észre, hogy belógok a sínekre, meg egy pillanatnak gondoltam, 2 perc lett belőle. Feltartottam vele egy villamost, még soha nem tettem ilyet, nyilván nem jobb későn, mint soha. Mindenkitől, aki ott volt, bocsánatot kértem jó hangosan, beugrottam, elhajtottam.

Az imént hívott az egyik jeles bulvárlaptól egy kedves hangú lány. Hogy egy olvasóriporterük (!!!!) lefotózott. És hogy megbénítottam-e az egész Belváros forgalmát. (!!!!) És hogy ez a Balassai vagy milyen Bálint utcában, ja Balassi talán, történt. (!!!!) És hogy nem látszik jól az arcom, de megjelenhet-e e kép?

Mondom, ha azt mondom, nem, akkor is megjelenik, igaz? Kedvesen nevet, hát igen. És ha azt kérem, takarják ki az arcom, akkor sem takarják ki, igaz? Még jobban nevet, hát nem.

Akkor minek hívott? Muszáj, mondja. Ha muszáj, az más, akkor köszönöm.

Akiket feltartottam, azoktól elnézést kérek még egyszer. A besúgótól is.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

„Rónai Egon: Csupán demokrata vagyok” - http://www.168ora.hu/itthon/ro.. - Bizony ám! A demokratának pedig mindent lehet. Még nagyképű is lehet. Sőt feledékeny is lehet. A demokrata perel.

Valószínűsíthető, hogy a jeles búvárlap a Blikk, ahol olvasható a kérdéses írás és két képet is közölnek. A képekről szinte süt a demokrata stílusa, a felsőbbrendűség, a kivagyiság. A járdához viszonyítva van még egy kocsira való hely parkolásra, de ugye a demokratát megilleti a demokratikus tér, mert ő térbe mozog. Ugyan jobbra tart, de egy picit balra is, mert így lesz demokrata.
A demokrata arról is megismerszik, hogy nem emlékszik, ott sincs, nem ért hozzá.
Azt mondja; Mindenkivel előfordul, hogy egy percre ki kell ugrania az autóból. Különben is, ott volt a kocsiban a gyerekem meg a kutyám is, miattuk is siettem. Vagy várjon... lehet, hogy mégsem voltak ott, már nem tudom, de a lényeg, hogy elnézést kértem, amiért kellemetlenséget okoztam – magyarázkodott a Blikknek Rónai Egon, aki később szerette volna letiltatni a cikket, ám mivel ezt nem tudtuk neki megígérni, a Facebookon osztotta meg gondolatait az esetről. – olvasható a Blikkben.
http://www.blikk.hu/blikk_szta..

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés