Kálmán Olga lyukra futott Schiffer Andrással

2014. április 9. 09:54

Az Egyenes beszédbe behívott Schiffer nem úgy táncolt, ahogy Kálmán fütyült, nem azt válaszolta, amit a riporter elképzelt.

Tegnap Kálmán Olga is lyukra futott egy egyszerűnek ígérkező beszélgetéssel, hiszen az Erzsébet-téri emlékmű építése körül kitört botrányhoz ki más lehetne tökéletes alany, mint Schiffer András, aki holokauszt-túlélők leszármazottja, és ilyen tekintetben is érintett a kérdésben, nemcsak politikusként. Az Egyenes beszédbe behívott Schiffer viszont nem úgy táncolt, ahogy Kálmán fütyült, nem azt válaszolta, amit a riporter elképzelt, és feleslegesen túldimenzionált hisztinek tartja azt, ami most zajlik az emlékműépítés körül.

Erre viszont Kálmán Olga nincs felkészülve, és valami elképesztően arrogáns stílusban kezdi Schiffert baszogatni, és még az is elhangzik, hogy azt várta, hogy a vendége mosolyogni fog, és örülni, erre tessék, milyen morcos és rosszkedvű már. Hát tényleg, hogy képzeli valaki, hogy nem széles mosollyal az arcán ül be az ATV-be, és nem végszavazik a kérdések helyett kinyilatkoztatásokkal és saját véleményének hangoztatásával foglalkozó riporternek.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://media.mandiner.hu/trackback/12610