HVG=Nap-kelte

2014. április 28. 20:49

Sideburns
Spiler.info
Az újságot jó ideje az a szemellenzős ballib bullshit jellemzi, amely miatt 2006 óta megszűnt az SZDSZ és középpárt lett az MSZP. Átlapoztuk az elmúlt tíz év lapszámait, és arra jutottunk, hogy kuka.

Ennél nagyobb gondok is vannak azonban az eheti címlapsztoriban: Magyarország tízéves uniós tagságának értékelése az újabb kétharmad ellenére is veszett orbánozásba csap át. Az exhas mérlegelés szerint Brüsszel természetesen csak adott az országnak. Nagy kár, hogy a fejlesztési pénzek ajándékként való feltüntetése mellé nem fért be a külföldi cégek versenyelőnye révén letarolt magyar vállalkozások feltérképezése, egész iparágak eltűnése, a piacszerzés elemzése, egyáltalán: bármi bonyolultabb összefüggés keresése.

A lap példányszáma együtt zuhant azzal, ahogy a HVG megszakította a magyar való világgal ápolt minden kapcsolatát. A lapnak a tízéves uniós mérleg idétlen megvonása helyett inkább azon kellene elgondolkodni, hogy a csatlakozáskor még százezret közelítő példányszáma hogyan zuhanhatott 45 ezerre. Valószínűleg erről is a Fidesz tehet, meg a világválság, és a print sajtó zuhanása. Az online rovatnál legalább van 3-4 jó újságíró – és most ne a véleményrovat felé kattintsanak, annak Wge.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 40 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy üzletileg tuti , picit bulváros, de gazdasági hetilapot így elqrni nem semmi teljesítmény.

Mindig csak az első négy számít. A 16. az luzer kategória..

ráadásul a HVG több százmilliós adósságot görget maga előtt, ami pusztán írogatásból nem hozható be.
Amíg tele voltak hírdetésekkel - mint gazdasággal foglakozó lap - igen nagyképűek voltak a hírdetési konstrukciói. Ehhez képest szinte kong az ürességtől a lap évek óta. Elqrták.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában