A kém és a zokni

2014. május 22. 19:17

Sebes György
Népszava
A kém villamossal jár, meg váltott taxival, gyalogolnia is kell és telefon nem lehet nála. Mindig figyelnie kell, nem követik-e, ezért betér egy zöldségeshez.

„A kém villamossal jár, meg váltott taxival, gyalogolnia is kell és telefon nem lehet nála. Mindig figyelnie kell, nem követik-e, ezért betér egy zöldségeshez. Néznie kell az emberek cipőjét és zokniját, mert a kémelhárítók gyakran váltanak ruhát, de zoknit nem.

Ezeket a fontos részleteket minden magyar állampolgárnak ismernie kell. Mióta ugyanis kiderült, hogy a Jobbik jelenlegi és reménybeli EP-képviselője, Kovács Béla gyanús, azóta mindenki az. Tehát tudni kell, miről ismerjünk meg egy kémet az utcán.

A továbbképzés egyáltalán nem egyszerű feladatát a közmédia vállalta magára. Megbízták ifjú  és a szocialista összeesküvések terén már tapasztalatot szerzett  riporterüket, Hevér Lórántot, mondja el és mutassa is meg, mit csinál egy kém.

Az ismeretterjesztésnek ezen formája azonban csak úgy nem kerülhet be a Magyar Televízió Híradójába. Kell hozzá egy politikai kabát, amire rávarrhatják ezt a gombot. A néző tehát értesülhetett róla, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke »még mindig nem érti, mi az a konspiráció«. Nosza, elmagyarázták hát. Neki és a nézők korábbi millióiból megmaradtaknak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az a gyanús ami nem gyanús.
Ami nem gyanús, az gyanús
Mit sütsz kis szűcs?
Sós húst sütsz kis szűcs?"

Közben meg árad a Duna.
A te Dunád.

http://www.harommajom.hu

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában